Hopp til innholdet

Vackra lampor i flätad rotting, korg och korgträ

Rottinglampor är perfekta för en lantlig, rustik och charmig belysning i hemmet, men passar också mycket bra med en modern inredningsstil som kontraster och blickfång. Lampor av rotting och korg kan användas inomhus, i stugan eller utomhus under tak eller placeras i ett lusthus.

Hängande lampa i rotting och abacá med handgjord skärm /Lamp24.se
Handgjord hängande lampa Parrot M av rotting och abacá /Lamp24.se
HKliving platt korglampa /Nordicnest.se
Newgarden Saona utomhus LED-hänglampa av rotting /Lamp24.se

Cebu-lamporna från PR Home är handflätade på Filippinerna på traditionellt sätt och tillverkade av lampakanay. En typ av växt som har en vacker och grov yta. Cebu är därför vacker som en dekorativ lampa för alla typer av interiörstilar, både modern och rustik och rustik. Cebu finns i flera storlekar och kan kombineras eller hängas ensam, ute och inne (under tak).

Cebu från PR Home över köksön / Nordicnest.se
Cebu – Bra både ute och inne – Pr Home / Nordicnest.se
Cebu – Bra både ute och inne – Pr Home / Nordicnest.se
Hänglampa Malibu av rotting /Lamp24.se
Vridna flätade golvlampan MARCO va naturmaterial /Lamp24.se
Hängande lampa Singapour XML med imponerande ljuseffekt /Lamp24.se

Flätad från Ferm Living är några vackra och känsliga flätade rottinglampor som är perfekta om du vill ha en lampa med mjuk belysning i sovrummet eller över ett bord. Lamporna är designade av Ferm Living och skapar ett mjukt och fint ljus där tusentals ljusstrålar hittar sig genom den handflätade rotting och skapar en vacker ljuseffekt. 
Läs mer om lampor för sovrum.

Flätade rottinglampor – Ferm Living / Nordicnest.se

Aruba är en fantastisk flätad vägglampa från Globen Lighting som skapar ett mjukt och varmt dekorativt ljus i hemmet. Detta kan med fördel placeras runt hemmet för atmosfärisk belysning, men kan passa särskilt bra som en lampa i vardagsrummet, korridoren eller trappan. Känn dig fri att också se tips för belysning i vardagsrummet eller ljus för trappor.

Aruba från Globen Lighting / Nordicnest.se

Läs gärna mer om trälampor för hem – vackra och naturliga lampor i trämycket fina lampor i bambuskänk och byrå för hall och vardagsrum eller vackra lampor för stuga.