Hopp til innholdet

Om Lunelampor

Jag heter Thomas, jag är 34 år och driver lunelamper.no på kvällen medan jag arbetar som serviceelektriker inom både näringsliv, industri och privat för ett större företag på under dagen.

Min förhoppning är att lunelampor kommer att vara en användbar resurs för människor som är nyfikna på belysning eller elektriska frågor och ville skapa en blogg som var lättläst utan alltför mycket användning av tekniskt språk samtidigt som den var inspirerande och relevant i belysningstrender.

Idag har webbplatsen mellan 70 och 90 tusen unika besökare varje månad, vilket är väldigt roligt. Hör gärna av dig om du letar efter speciell belysning eller vill ha några tips för dina egna lampprojekt, post@lunelamper.no

Samtidigt har jag också länge fascinerats av hur designers kan kombinera olika material, färger och produktionsmetoder för att skapa lampor som blir lysande konstverk i hemmet.

Intresset blev så stort att jag började importera och sälja lampor själv, men det var tidskrävande med mina egna barn och ett heltidsjobb bredvid.

Därför, efter otroligt mycket helgarbete och sena nätter, fick jag reda på att jag hellre skulle skriva om lampor på den här bloggen istället 

Kontakt

Jag får ofta mejl från läsare och jag tyckte att det var väldigt roligt. Det inspirerar mig också att skriva om nya ämnen som jag inte har tänkt på tidigare.

Du når mig via e -post : post@lunelamper.no