Hopp til innholdet

Vackra lampor för stugan – Vackra hyttlampor

Skandinavierna har ett stort antal stugor och fritidshus, kanske inte så konstigt med tanke på vår vackra natur och traditioner för sport och utomhusaktiviteter.

Men när vandringen eller skidbacken är över kommer du tillbaka till stugan och koppla av. Då är det viktigt med korrekt belysning, här är några lamptips för kabinen.

Ball – House Doctor. För den rena stilen / Lampemesteren.se

Här hittar du lampor och belysning som passar in i hyttstilen och bidrar till en mysig och behaglig atmosfär. Om du har 12V i kabinen kan du bläddra till botten och hitta förslag på 12 volt kabinbelysning.

Secto Lampor /Svenssons.se
Soleil – Fin starburst pendellampa med guldfärgade rör från Markslöjd /Lamp24.se
Soleil – Fin starburst pendellampa med guldfärgade rör från Markslöjd /Lamp24.se

Moo från norska Northern är en fullskalig kopia av ett norskt älghuvud som är tillverkat av polyresin och insatt med fyra ljuskällor som lyser upp älghuvudet från insidan. Lampans formgivare Trond Svendgård och Ove Rogne hoppades skapa ett blickfång som fick besökarna att le – och det kan man säga att de har lyckats med.

Moo från Norske Northern / Nordicnest.se

Ett självlysande älghuvud kanske inte har någon praktisk ljusanvändning i stugan, men det råder ingen tvekan om charmigt och roligt.

Moo från Norske Northern / Nordicnest.se

Sektolampor i trä

Ta naturen in i stugan med dessa vackra trälampor från finsk Secto Design. Råvarorna finns på Secto nästan direkt utanför fabriken, där de använder PEFC-certifierad finsk björk i produktionen.

Fler färger och storlekar /Svenssons.se
Den populära vasoktolamporna /Svenssons.se

Som stugbelysning skulle en av sektolamporna vara perfekt. Här kombineras naturliga ingredienser med modern design och vackra linjer tillsammans med ett mjukt och behagligt ljus.

Secto Bordslampa /Svenssons.se
Trelampor skapar en trevlig atmosfär över ett matbord /Svenssons.se

Owalo

En kombination av den traditionella och moderna – Owalo från finska Secto Design, använder trä och moderna produktionsmetoder för att skapa unika lampor som passar fint in i en stuga.

Owalo takhänge – i flera färger /Svenssons.se

Virket som används är från de finska skogarna och är PEFC-certifierad finsk björkfanér.
Finsk björk exporteras och används av ett antal tillverkare av lampor över hela världen, det beror på att den korta växtsäsongen skapar en extra hård trädstam.

Owalo levereras som golv, pendel, bord och vägglampa och i färgerna svart, valnöt och vit.

Owalo kommer också som golv, vägg och bordslampa /Svenssons.se

Plivello är en retroinspirerad pendel och ljuskrona från Le Klint som designades 2022 för Le Klints 80-årsjubileum 2023. Lampan har hämtat inspiration från de klassiska och glamorösa golvljuskronorna i art déco-stil och är handvikta av papper av deras fabrik i Odense, Danmark.

Plivello från Le Klint – Handbricka av papper /Lampemesteren.se

Plivello-lamporna finns i en mängd olika storlekar och även i flerfärgade golvlampor med dekorativa, tunna ringar av guldfärgat aluminium. Lamporna är imponerande och skapar ett vackert, delikat ljus, samtidigt som de håller en låg vikt och kan därför hängas upp utan extra hänsyn.

Plivello är perfekt om du vill skapa en lyxig stil i ditt hem, stuga eller för restauranger och hotell. Perfekt för rum med högt i tak.

Plivello från Le Klint – Inspirerad av klassiska ljuskronor /Lampemesteren.se
Plivello från Le Klint – Finns i flera storlekar och färger /Lampemesteren.se

Tojaka från Lindby är en rustik och vacker taklampa av bränt stål, gran och grovt rep som passar perfekt som en dekorativ och stämningsfull takbelysning. Med denna lampa syns glödlampan tydligt, vilket också gör att du enkelt kan ändra utseendet helt enkelt genom att byta glödlampan. Välj en gammaldags edison-glödlampa för en mysig och rustik atmosfär, eller en vit klotlampa för lite mer elegans.

Tojaka rustik taklampa av trä och stål /Lamp24.se

Tavola är en långsträckt vägglampa i ek med platt form och infälld belysning som skapar ett stilrent och modernt indirekt ljus. Detta gör Tavola till en dekorativ trälampa som kan installeras i rum där man vill ha modern belysning, men samtidigt med ett naturligt utseende. Med sitt bländfria ljus är lampan perfekt för installation i vardagsrummet, trappan, sovrummet eller hallen och passar utmärkt som nattlampa.

Tavola – Avlång vägglampa i ek med led /Lamp24.se

Suecia är en fantastisk ny serie taklampor och vägglampor i trä och textil med en rustik och grov design som samtidigt skapar ett ombonat och varmt ljus i kabinen. Lamporna kommer med lampskärmar i flera färgnyanser och du kan även välja trä av valnöt, ek eller ljus björk.

Suecia – Charmiga och rustika stuglampor av textil och trä /Lamp24.se
Suecia – Charmiga och rustika stuglampor av textil och trä /Lamp24.se

Sackit Light – De nya lamporna från danska Sackit skapar liv och atmosfär – och tack vare den mycket bärbara designen och det inbyggda batteriet kan du placera dessa lampor var du vill.
Denna fantastiska serie runda batterilampor finns i tre storlekar som kan kombineras för att skapa en fantastisk belysning på balkongen, i trädgården eller inomhus.

Vackra kupolampor med kraftfullt batteri/ Sackit.se
Light – Eleganta batterilampor från Sackit / Sackit.se

Dekorativ och flexibel belysning, perfekt för både hem och stuga.

Dessa runda kupolampor i svart sockel och opalvitt glas har ett stort batteri som kan tändas i 24 timmar vid normal ljusstyrka eller 14 timmar på högsta nivå. Batterilamporna kan nedtonas på flera nivåer så att du skapar det stämning du vill ha.

Lamporna finns i tre storlekar / Sackit.se
Med ett golvstativ kan du också skapa din egen golvlampa från batterilamporna / Sackit.se

Nekala är en snygg, långsträckt lampa gjord av uthålad träbalk / gren med dolda ljuskällor som lyser jämnt och mysigt ner mot bordet. Lampan är gjord av naturliga eukalyptusträd med en fantastisk och naturlig yta med många ringar, stötar och ett vackert trämönster. En lampa som kombinerar både naturliga element med en elegant och modern design.

Modern trälampa med integrerad LED / Lamp24.se

Manila från spanska Parachilna är en underbart vacker pendel- och taklampa som elegant kombinerar rena material som glas och textil på ett spännande nytt sätt. Lamporna ger ett vackert vackert ljus och passar fint i stugor med en modernare men ändå varm inredningsstil.
Manila-lamporna har invändiga textilskärmar som dämpar och sprider ljuset, medan den yttre kupolen av munblåst glas ger glans och vackra reflektioner.

Manila glaslampa från Parachilna med innerskärm av textil / Andlight.se

Manila lamporna finns i flera storlekar och i färgerna klarglas eller rökfärgat glas. De är därför perfekta att kombinera att hänga ihop eller också göra sig fina hängande ensamma över ett vardagsrumsbord. Namnet kommer från det spanska «Mantón de Manila». Det är en traditionell sidensjal som ofta används av flamencodansare.

Manila glaslampa från Parachilna med innerskärm av textil / Andlight.se

Bai är ytterligare en spännande glaslampa och pendel från spanska Parachilna som passar fint in i en stilren och modernare stuga. Bai-lamporna har hämtat sin inspiration från traditionella kinesiska lyktor, men i en lite mer genomarbetad version. Här hittar du en traditionellt utformad innerlykta inuti en munblåst sfärisk glaskupol av klart eller rökigt glas.

Bai glaslampor från Parachilna / Andlight.se

Lamporna kommer som antingen undertakspendlar eller som avlånga lampor som passar fint in över ett långbord. Tillverkad av en gammal bronsmetallstruktur och ett noggrant handblåst glas, är Bai-serien ett riktigt smycke i belysningen av stugan, och kommer att skapa ett mysigt och vackert ljus.

Bai glaslampor från Parachilna / Andlight.se
Bai glaslampor från Parachilna / Andlight.se

Megafon från Konsthantverk är en spektakulär taklampa och ljuskrona av bästa kvalitet från Konsthantverk, designad av Jesper Ståhl. Megafon-ljuskronan är tillverkad av äkta rå mässing som handrullas och monteras för hand på fabriken i Tyringe, Sverige. Denna snygga ljuskrona med sin unika och rustika charm, ser bra ut över ett matbord eller över vardagsrumsbordet.

Handrullad av rå mässing  /Lampemesteren.se
Grov och rustik mässingslampa som så småningom kommer att utveckla en vacker patina /Lampemesteren.se

De ljusa fläckarna i lampan skapar ett stämningsfullt sken precis där du behöver det, över soffbordet eller köksbordet, arbetsbordet eller sovrummet, bara fantasin sätter gränser.

Modern & avlång från Lucande

Lian är en snygg taklampa av ek som finns i två olika längder och i färgerna natur och mörk ek. Denna trälampa kombinerar naturliga material i modern design med integrerad dimbar LED.

Lian – Modern trälampa / Lamp24
Lian – Modern trälampa / Lamp24

Radiant från Eva Solo är en modern och vacker bordslampa i ek med mjuka former som kan användas både inomhus och utomhus. Lampan har även ett inbyggt batteri så att den kan användas med eller utan sladd och enkelt kan flyttas runt i rummet eller användas som bordsdekoration utomhus. Lampan kan dimras i tre nivåer via touchfunktion så att du kan justera ljusnivån för att få rätt atmosfär.

Radiant Oak från Eva Solo med batteri / Nordicnest.se
Radiant Oak från Eva Solo / Nordicnest.se
Radiant Smoked Oak från Eva Solo / Nordicnest.se

Fenomen är en elegant glaslampa från svenska Konsthantverk med rustika inslag av rå mässing som med tiden kommer att utveckla en underbar och unik patina. Den gyllene rå mässingen kombineras med en munblåst lampskärm av klart eller sotat glas och finns i tre storlekar och former som kan hänga fint ensam, men över ett matbord eller soffbord blir det en perfekt kombination om de hängs på olika höjder.

Fenomen från Konsthantverk över ett matbord / Andlight.se

Konsthantverk är en liten lampstillverkare från Tyringe i Sverige, där de har handgjorda unika lampor i över 90 år. Deras lampor har ofta en touch av rustik och industriell där glas kombineras med råmetall.

Fenomen kommer i klart eller sotigt glas / Andlight.se

HerzBlut är en tysk lamptillverkare från den traditionella och lantliga regionen Sauerland i Westfalen. Regionens stora, tätt skogbevuxna skogar har inspirerat HerzBluts mönster, som ofta innehåller lokalt FSC-certifierat trä i sin produktion och lampor. Dessa vackra lampor har en modern finish, men är samtidigt rustika och traditionella på många sätt. Lamporna är därför enkla att placera i ett hem eller stuga med både modern eller mer traditionell stil.

HerzBlut böjd golvlampa – Handgjord /Lamp24.se

HerzBlut har ett antal eleganta mönster som passar perfekt in i både hemmet och stugan. Deras lampor har ofta en rustik stil och charm och i hög handgjord kvalitet.

Avlång LED -hänglampa med Antler -dekoration för stugan /Lamp24.se
Golvlampa där en gammal staketstolpe återanvänds /Lamp24.se
Modern LED -hänglampa från HerzBlut /Lamp24.se

Konsthantverk är en liten lokal lamptillverkare från Tyringe i Småland, Sverige. I 100 år har denna lilla lamptillverkare tillverkat unika lampor med charm och personlighet. Deras specialitet är rustika lampor med vackra små hantverksdetaljer som passar in i hemmet, lägenheten och stugan.

Rustika lampor från Konsthantverk /Lampemesteren.se
Rustika lampor från Konsthantverk /Lampemesteren.se

Cebu- lamporna från PR Home är handflätade på Filippinerna på traditionellt sätt och tillverkade av lampakanay. En typ av växt som har en vacker och grov yta. Cebu är därför vacker som en dekorativ lampa för alla typer av interiörstilar, både modern och rustik och rustik. Cebu finns i flera storlekar och kan kombineras eller hängas ensam, ute och inne (under tak).

Cebu från PR Home över köksön / Nordicnest.se
Cebu – Bra både ute och inne – Pr Home / Nordicnest.se
Cebu – Bra både ute och inne – Pr Home / Nordicnest.se

Clava Up från Umage är en vägg- och taklampa i takform som är gjord av trä med vackra pelare som ljuset tränger igenom och en fin yta med synliga träfibrer och mönster. 

Formgivningen gör att underbara skuggor skapas på väggen när lampan är tänd /Nordicnest.se

Clava Up Wood är utmärkt att använda som en dekorativ vägg- och taklampa i husets rum och finns i flera färgvarianter. Clava up-lamporna finns också i två storlekar, vilket till exempel gör det möjligt att kombinera stora och små hängande tillsammans på väggen i olika höjder för extra dekorativ effekt.

Clava Wood Up i mörkt trä /Nordicnest.se
Clava Up Trälampa /Nordicnest.se
Clava Up Trälampa /Nordicnest.se

Candlelight från Le Klint
Danska Le Klint har skapat två nya vackra bärbara lampor på batteri som passar perfekt i både hus och stuga, samt båthuset, till terrassbordet eller i båten. Dessa vackra laddningsbara lyktor kommer i naturlig ek med ett vackert trämönster eller i en modern vacker svart variant. Med sin munblåsta glaskupol, fina mönster och en «levande flamma» -effekt kan du skapa en mysig och atmosfärisk belysning på bordet och fönsterbrädan.

Candlelight från Le Klint / Lampemesteren.se
Candlelight från Le Klint / Lampemesteren.se

För matbordet

Ljus multipliceras 20 gånger – Detta underbara tyska Kare-design pendelljus översvämmar stugan med ett romantiskt ljus. 

Den slående ramen är tillverkad av svartlackerat järn och väldigt realistiska imiteringsljus som skapar en förtrollande och atmosfärisk atmosfär, där det varma ljuset skapar en avkopplande hyttkänsla.

Light Candle – Kare Design / Lamp24.se
Light Candle – Kare Design / Lamp24.se
Taklampa Waleah med hjorthorn /Lamp24.s

Splendor By Rydéns

Skapa den mysiga stugatmosfären med Splendor från By Rydéns. Detta är en härlig, avlång glaslampa som består av ett antal munblåsta glaskupoler och kommer i färgerna «Amber» och den mörkare «Smoke».

Splendor Bar – By Rydéns / Nordicnest.se

För dig som vill ha en touch av lyx i stugan kan de vackra Caboche-lamporna från Foscarini vara ett bra alternativ. Lamporna är designade och handgjorda i Italien av munblåst glas som har ett vackert mönster som ger både en dekorativ effekt och ett otroligt vackert spel av reflektionsljus när lampan tänds på kvällen.

Caboche från Foscarini i munblåst glas med vackert mönster / Andlight.se

Samtidigt har Caboche fått en uppgradering 2021 och har nu inbyggd ny teknik i lampan och som erbjuder ett antal nya innovativa sätt att styra och byta ljus via en app.

Caboche skapar ett vackert ljus och en mysig atmosfär / Andlight.se
Caboche från Foscarini finns i flera glasfärger / Andlight.se

En modern och dekorativ nyhet från franska DCW är den underbara Respiro- lampan. Lampan består av tunna aluminiumblad med en behaglig indirekt belysning.

Respiro Lampan Dold ljuskälla med vackert ljusspel / Lampemesteren.se

Lampan lämpar sig väl över kabinens långa bord med sitt dekorativa utseende och fina bländfria ljus.

Respiro Svart med guld inuti / Lampemesteren.se

För många hör en ljuskronan naturligt över ett matbord vid stugan, ett läckert nytt alternativ till klassiska kristallkronor är konceptet Plivierre från det danska varumärket Le Klint.

Plivierre är designad av den begåvade industridesignern Christian Troels som kombinerar det mjuka opala ljuset från glasskärmarna med en industriell känsla från den svarta ramen och detaljer i mässing.

Häng två ljuskronor tätt för effektiv belysning på stugan / Lampemesteren.se
Golvlampa med fantastiska detaljer / Lampemesteren.se
Hängande hängen bredvid sängen / Lampemesteren.se

De underbara Mush- bordslamporna från Watt A Lamp är perfekta för att skapa vacker, mysig belysning i kabinen när kvällen går in. Placera dem gärna på ett sidobord eller skänk. Lamporna finns i tre vackra färger, bestående av munblåst glas och en fot av trä och mässing.

Mush – Watt A Lamp / Andlight.se
Mush – Watt A Lamp / Andlight.se

För hytter utan elektricitet, som reservlampor vid strömavbrott eller helt enkelt för atmosfärens och mysighetens skull, kommer en olje- och fotogenlampa att vara ett utmärkt alternativ. Här kan du se de vackra och eleganta olje- och fotogenlamporna från Karlskrona Lampfabrik, som sedan 1894 har producerat fantastiskt vackra oljelampor i utsökt design och hantverk. Här hittar du både traditionella material och mönster, samt vackra moderna sorter i underbart färgat glas.

Elegant hantverk – Olja och fotogenlampor från Karlskrona Lampfabrik / Nordicnest.se
Hantverk och kvalitet sedan 1894
Elegant hantverk – Olja och fotogenlampor från Karlskrona Lampfabrik / Nordicnest.se

Lara – Rundt och modernt hänge i valnöt

En enkel men ändå väldigt snygg modern hänge gjord av mörkbehandlad mörk valnöt. Det vackra och naturliga trämönstret med det dimbara LED-ljuset gör Lara till en vacker lampa att ha över köksbordet eller soffbordet i kabinen.

Lara – Domus / Lamp24.se
Lara finns också i takljusversionen / Lamp24.se

Romantisk bondestil

Nonna-lampor är gjorda av keramik och har en stor gammaldags charm med traditionell inredning och vackra detaljer i mässing.

Nonna – Vägglampa & keramik / Lamp24.se

För en stuga vid havet ger lampor med marin känsla en extra mysig och atmosfärisk inredning. Det finns ett stort urval av lampor, oljelampor och fotogenlampor med ett marinmärke i mässing eller silver, läs mer om oljelampor för hytt eller båt .

Oljelampa för vägg / Marineonline.se

Se till exempel den här vackra marinlampan av mässing som du lika lätt kan hänga i båten som i kabinen.

Skeppslampa i mässing / Marineonline

Du hittar flera vackra lampor i marint utseende på Marineonline.se

Valentina – Studio Italia Design

Spännande lampserie från Studio Italia där designarna använder nya och moderna material med prismer som skapar ett fantastiskt ljus i rummet. Valentina finns i en serie klarskärmslampor samt en smart batteridriven bordslampa som du kan ta ut och in i kabinen.

Valentina – Studio Italia / Lampemesteren
Valentina – Studio Italia / Lampemesteren
Smart batteridriven bordslampa / lampemesteren.se
Le Klint Candle Oak – Uppladdningsbar lykta / Lampemesteren.se

Golvlampa i ek

Elegant Lucande golvlampa bestående av en vit textilskärm (finns även i svart och grått) och stativ av ek. Golvlampan har ett snyggt utseende och ger en fin mörk belysning.

Thea – Lucande / Lamp24.se

Tänd med en rustik ljuskrona

Tänd upp stugan med en dekorativ och rustik präglad ljuskron i rostbrun metall- och glasskärmar som sprider ljuset utan att blända. Denna typiska ljuskrona i ljuskrona kommer att passa fint över bordet i traditionella stugor.

Rustik ljuskrona / Lamp24.se

Den fantastiska Atomic- lampan från danska Nordal skapar en lysande belysning med sina många glödlampor som omger varandra. Inspirerat av den futuristiska designen på 60-talet, idéer och fascination för rymden skapar Atomic ett utomjordiskt ljus där det hänger.

Atomic – Nordal / ConfidentLiving.se
Atomic – Nordal / ConfidentLiving.se

Unik timmerlampa för kabinen

Legno är en mycket unik lampa som passar perfekt på rustika stugor, den består av infällda strålkastare i en furu. Lampan har också svarta kedjor som håller den på plats.

Legno – Vacker trästock lampa i massivt trä / Lamp24.se

Koj – Rustik kabinlampa

Rustik kabinlampa i trä- och glasmed med en fin silverfärgad kedja och repdetalj.

Koj – Aneta / Homeroom.se

De långsträckta lamporna från Lucande skapar ett elegant ljus och passar vackert över en köksö eller ett långsträckt matbord. Lamporna är gjorda av olika material som metall och trä och många smarta funktioner som inbyggd touch-dimmer med minne, samt mycket enkel och flexibel höjdjustering.

Lian – Lucande / Lamp24.se
Lio – Svart avlång taklampa med gulddekoration som ger ett varmt ljus / Lamp24.se
Karinja – Avlång taklampa i ek och matt nickel / Lamp24.se
Petyr – Lucande / Lamp24.se
Abu – Lucande / Lamp24.se
Lian – Lucande / Lamp24.se
Pia – Slim – lampa i bok / Lamp24.se
Marija i guld – Lucande / Lamp24.se
Marija i silver – Lucande / Lamp24.se

Marin taklampa

Marine är en taklampa som är särskilt lämplig som takbelysning i hytter vid havet. Lampan har ett klassiskt garnmönster som omger den sfäriska glaskupolen. Marine finns i flera färger, och också som en bordslampa i samma marin stil.

Marine / Homeroom.se
Cellar – Lindby /Lamp24.se

Huntsman – En speciell ljuskrona med gevir från tyska Kare Design. Hunstman tar jakt- och jaktinspirerad belysning och lägger till en påkostad dos glamour och egenhet.

Huntsman – Kare Design /Lamp24.se
Huntsman – Kare Design /Lamp24.se

Lampskärmarna på ljuskrona är täckta med konstgjord päls, vilket kompletterar extravagansen.

Eleasa med Easydim-glödlampor och trådmekanism

Eleasa passar perfekt över ett långt bord i stugan med sin mörka, rustika charm. Lampan är också utrustad med Easydim-glödlampor. Detta innebär att Eleasa kan dimmas enkelt och enkelt med en vanlig väggomkopplare.

Eleasa /Lamp24.se
Eleasa /Lamp24.se
KARE Rectangular Wood – bordslampa med träfot /Lamp24.se

Saxon är en serie hamrade järnlampor – tillverkade i medeltida stil. Perfekt om du vill ha en rå och rustik belysning i stugan.

Saxon /Lamp24.se
Saxon vägglampa /Lamp24.se

Manola

Manola är en läcker ljuskrona från danska Herstal med en modern touch. Lampan skapar en härlig varm atmosfär i rummet som den används av sina många ljuskällor.

Manola finns i flera färger och storlekar – Bästsäljaren för tillfället är den svarta versionen, se den här på lampmästaren .

Manola / Lampemesteren

Miss K

För en touch av elegans har Danske Flos designat en härlig bordslampa-serie som heter Miss K, som innebär sig som ett dekorativt element i sovrummet eller i kabinloungen.

Fröken K från Flos / Andlight.se
Fröken K Soft / Andlight.se

Oslo Wood

Konstruktionen av norska northern – Oslo-wood är inspirerad av stadens gatalys som filtreras mellan trädstammar. Själva lampskärmen låter dig styra i vilken riktning du vill – oavsett om du vill ha en dekorativ belysning eller ett bra läsljus för kabinläsning.

Oslo Wood – Northern / Andlight.se

Diplomat – Aneta

Diplomatlampan från Aneta / Scan Lamps är en vacker klar glaslampa med fokus på själva ljuskällorna. Som en lampa i kabinen kommer den verkligen till sin rätt!

Diplomat – Skan lamps / Homeroom.se

Diplomat-lampan finns i flera versioner, både som en avlångt hängande lampa, en pendellampa och en bordslampa.

Diplomat – Skan lamps / Homeroom.se

För detta rekommenderar vi till exempel glödlampor från Edison som ger det goda och varma gammaldags ljuset där du ser glödtrådarna. Se Diplomat-lamporna på Homeroom.se

Karlstad – Aneta /Homeroom

Oris – oval lampa i trä

En stor och långsträckt trälampa med 4 ljuskällor i rad i en träram. Designad av Lucide.

Oris – Stor avlång lampa i trä / Lamp24.se

Skargaarden

Till utsidan eller insidan – Svenske Skargaarden är ett företag som specialiserat sig på exklusiva möbler för utomhusområdet för stugor och hem. De har samarbetat med Atelje Lyktan för att göra Tipi.
Tipi är en teaklampa som gör utomhusområdet trevligare – levereras med en gummikabel så att den kan användas utomhus.

Skargaarden Tipi / Glas och interiör
Skargaarden Tipi / Glas och interiör

Jazz – Umage

Nytt från Umage – Jazz är en ljus nyans av mörkt eller ljust trä som du kan använda i kabinen och kombinera med olika hängningar. Använd lampskärmar i allt från pendelljus, golv och bordslampor.

Jazz från Umage / Lampemesteren.se
Jazz från Umage / Lampemesteren.se
Jazz från Umage / Lampemesteren.se
Jazz från Umage / Lampemesteren.se
Jazz från Umage / Lampemesteren.se

Gårdstil för stugan

Skapa den romantiska och mysiga bondestilen i stugan med dessa fantastiska lampor i handgjord keramik från italienska Ceramiche. Lamporna finns i många vackra varianter med handmålade detaljer. Se hela utbudet av de romantiska Ceramiche-lamporna på Lamp24.se

Keramiska lampor / Lamp24.se
Keramiska lampor / Lamp24.se

Vacker glaslampa – Gross

Gross är en underbart vacker glaslampa av By Rydens som på grund av sin popularitet kommer i fantastiska färger som champagne, rök, multi- eller klarfärgad version. Här är den senaste versionen som består av dussintals munblåsta glasbollar av vinrött färgat glas.

Gross – By Rydens / Nordicnest.se
Gross – By Rydens / Nordicnest.se
Elegant bordslampa i trä från Tom Rossau / Andlight.se

Läs mer om Moderna lampor i trä från Secto Design, Vägglampa för hall och entré – Vackre lampor för hall eller Batteridrivna lampor – Vackra lampor med batteri för dekoration och fest.