Batteridrivna lampor – Vackra lampor med batteri för dekoration och fest

Batteridrivna lampor har en stor fördel genom att de är rörliga och flexibla i sitt läge, en lampa med batteri kan användas både inomhus och utomhus och är särskilt lämplig för att täcka bordet för fester och fester. Om du letar efter en batteridriven lampa som också ser bra ut, bör du titta på vår lista över vackra lampor med inbyggt batteri.

Dessa lampor kan lysa upp ett trädgårdsbord, placeras på terrassen eller vid fönsterbrädan utan att behöva tänka på ledningar och el. Lamporna är också perfekta att ta med på en resa, till exempel som elegant campingbelysning när kvällen sätter igång.

Sackit Light – De nya lamporna från danska Sackit skapar liv och atmosfär – och tack vare den mycket bärbara designen och det inbyggda batteriet kan du placera dessa lampor var du vill.
Denna fantastiska serie runda batterilampor finns i tre storlekar som kan kombineras för att skapa en fantastisk belysning på balkongen, i trädgården eller inomhus.

Vackra kupolampor med kraftfullt batteri/ Sackit.se
Light – Eleganta batterilampor från Sackit / Sackit.se

Dekorativ och flexibel belysning, perfekt för både hem och stuga.

Dessa runda kupolampor i svart sockel och opalvitt glas har ett stort batteri som kan tändas i 24 timmar vid normal ljusstyrka eller 14 timmar på högsta nivå. Batterilamporna kan nedtonas på flera nivåer så att du skapar det stämning du vill ha.

Lamporna finns i tre storlekar / Sackit.se
Med ett golvstativ kan du också skapa din egen golvlampa från batterilamporna / Sackit.se

Column from Menu är en modern kolumnerad bordslampa i anodiserad aluminium med en karakteristisk yta av bronsoptik som ger lampan ett särskilt robust och elegant utseende. Med sitt inbyggda batteri är bordslampan lätt att transportera och flytta runt vart du vill och lampan lyser med ett varmt, fint ljus.

Column från Menu / Lamp24.se

Lucca SC51 är en laddningsbar bordslampa från &Tradition med inbyggt batteri som laddas med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Bordslampan Lucca kan dimmas i tre steg och lyser upp till 12 timmar. Den smidiga bordslampan kan med hjälp av sitt handtag enkelt bäras dit du behöver extra ljus för stunden.

Lucca Batteri Bordslampa /Nordicnest.se

Easy Peasy ToGo från Studio Italia Design är en vacker serie lampor med en utsökt finish och design som kan laddas och placeras runt hemmet utan att tänka på ledningar. Med munblåsta glasskärmar från Murano och vackra kombinationer av material och färger är Easy Peasy ToGo-batterilampan ett bra val för dig som vill ha vacker italiensk design och hantverk.

Easy Peasy ToGo från Studio Italia Design / Lampemesteren.se
Easy Peasy ToGo från Studio Italia Design / Lampemesteren.se

Easy Peasy Lamporna laddas via en USB-kabel och när den är fulladdad kan den tändas i 19 timmar vid låg intensitet
för en mysig belysning, med medelstark effekt i 10 timmar, och om den slås på för full effekt kan den
tändas om timmar.

Easy Peasy ToGo finns i flera färger / Lampemesteren.se

Det finns ett växande urval av eleganta designlampor med batteri, fler och fler designers och tillverkare har skapat sina egna varianter i en vacker design som du gärna presenterar på kvällen.

Den berömda Flowerpot-lampan har nu fått en batteridriven version som enkelt kan placeras på ett bord eller i fönsterkanter. Flowerpot Battery kan dimas från 100% till 50% eller 20%, har 11 timmars användning vid 100% ljusstyrka och ännu längre om lampan är nedtonad för att skapa en mysig bakgrundsbelysning utan sladd. Lamporna har också en IP44-densitet så att de också kan användas utomhus.

Flowerpot Portable – & Tradition / Lampemesteren.se
Flowerpot Portable – & Tradition / Lampemesteren.se

Med en batterilampa kan du skapa en mysig belysning utan att tänka på förlängningssladdar eller uttag. Ladda bara lampan i förväg och placera den var du vill.

Snowball från Spring Copenhagen är en vacker batteridriven bordslampa som laddas via USB på 3-4 timmar och som sedan kan tändas upp till 10 timmar i rad. Perfekt som en dekorativ lampa vid fönstret, på ett bord eller för att användas som en bärbar dekorativ lampa utomhus när det inte regnar. Snowball har en munblåst glaskula i opalt vitt glas som sprider ljuset och en naturlig lampbas i lätt björk.

Snowball – uppladdningsbar bordslampa / Lampemesteren.se
Snowball – uppladdningsbar bordslampa / Lampemesteren.se
Snowball – uppladdningsbar bordslampa / Lampemesteren.se

Candlelight från Le Klint

Dekorera din båt, hus och stuga med de vackra bärbara batteridrivna lamporna «Candlelight» från danska Le Klint. Dessa uppladdningsbara batterilampor kommer i en elegant design av munblåst glas och naturlig ek och skapar en känslig levande flamma, perfekt för ett bord eller som en mysig bakgrundsbelysning.

Candlelight från Le Klint / Lampemesteren.se
Candlelight från Le Klint / Lampemesteren.se

Cestita Bateria

Cestita Bateria från spanska Santa & Cole kombinerar vacker enkel design med vackra material och funktionalitet. Detta är en batteridriven lampa som är lätt att bära med det praktiska trähandtaget och är trevligt att placera längs golv, trappor eller på terrassen.

Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren.se
Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren.se

Lampor med solcell är också ett bra alternativ till batteridrivna lampor. Dessa laddar sig själva under dagen och har ett inbyggt batteri som ger ett trevligt och romantiskt ljus för resten av kvällen. Läs gärna mer om lampor med solcell.

Rocket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor med inbyggd solcell / Lamp24.se

Läs gärna mer om uppladdningsbara lamporlampor för stugan utan el eller lampor med solcell. Se gärna även Glamorösa och eleganta lampor – Skapa en belysning med stil.