Hopp til innholdet

PH Artichoke Anniversary – 300 exklusiva hänglampor i vitt och matt rosa

Den ikoniska PH Artichoke från Louis Poulsen är en lyxig och ikonisk designlampa som nu kommer i en ny jubileumsutgåva. Lampan Artichoke har fått en ny färgskala i en exklusiv serie på endast 300 lampor. Jubileumslamporna finns endast tillgängliga 2024 och kommer i ett begränsat antal – PH Artichoke finns endast tillgänglig i 300 exemplar i båda storlekarna med ett individuellt nummer ingraverat på det femte bladet.

PH Artichoke Jubileum / Lampemesteren.se

Lamporna finns i två storlekar, Ø480mm och en större version på 600mm i diameter. Det är därför stora och vackra lampor som passar för stora tak, lobby och entréhallar. Alla jubileumsversioner kommer i en unik färgkombination av matt vit och ljusrosa med härliga detaljer i polerad mässing som patinerar över tiden och ger lampan en egen unik karaktär. 

PH Artichoke Jubileum / Lampemesteren.se

Lanserades 1958,  PH Artichoke består av 72 individuella blad av solid koppar med en rosa finish på insidan. Placeringen via 12 rader säkerställer bländfri belysning, oavsett vinkel, och ger exceptionell värme och vackert ljus. Den höga kvalitetsstandarden hos Louis Poulsen gör att mycket av arbetet med lampan görs manuellt av skickliga hantverkare.

Läs gärna mer om Glamorösa och eleganta lamporRetro & Vintagelampor i gammal stil eller Lampor för stugan.