Hopp til innholdet

Lampor med solcell – Vackra solcellslampor för dekoration och belysning

En lampa med solcell har den stora fördelen att den är bärbar och lätt att placera var du vill så länge solen släpps och kan ladda batterierna. En sollampa är därför ett perfekt val för stämningsbelysning och dekorativa lampor i trädgården och för terrassen. Men en solcellslampa kan också stå inomhus i fönsterkarmen, till exempel som kvällsbelysning i en stuga utan el eller som belysning i en båt och husbil.

Sunlight taklampa med solcell / Nordicnest.se

Här hittar du vackra lampor med solcellsladdning i en vacker design för dekoration och belysning som du stolt kan visa på terrassen eller trädgårdsbordet när mörkret faller.

Rocket från NewGarden är en elegant serie av höga och låga trägolvlampor som kan användas både inomhus och utomhus och skapa en fantastisk och stämningsfull belysning under sena kvällstid. Placera gärna denna golvlampa i ett hörn av trädgården eller terrassen för att belysa utomhusområdet på ett bekvämt sätt.

Rocket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor / Lamp24.se

Lamporna är robusta och väderbeständiga och kan styras med en fjärrkontroll för att ändra ljusnivå eller ljusfärg.

Rocket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor / Lamp24.se

Rocket kommer också i en batteri- och solcellsversion så att du fritt kan placera den här fantastiska lampan utan att tänka på ledningar eller eluttag.

Rocket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor / Lamp24.se

Sunlight från Eva Solo är en fantastisk serie lampor med laddning via dolda, inbyggda solceller. Lamporna är frost- och vattentäta med en stil i frostat glas och anodiserad aluminium som inte rostar. De inbyggda solcellerna laddar lampan på cirka 8 timmar och kan ge ljus i upp till 20 timmar.

Täck bordet med snygga solcellslampor / Nordicnest.se
Sunlight kan användas både som inomhus- och utomhuslampor / Nordicnest.se

Solljus finns i flera versioner, en del av lamporna har spjut så att du kan sticka dem i gräset, medan andra ser ut som en vanlig bordslampa och kommer därmed att vara bra som bordsbelysning på sensommarkvällar utomhus.

Qimka från Lucande är en lång och modern pollare eller stolplampa som med sina solceller gör att det är lätt att eftermontera i områden eller trädgårdsområden där du inte har lagt rör eller elektricitet tidigare. Qimka har också en inbyggd sensor så att du kan välja om lampan bara ska tändas när den känner av rörelse eller står på natten med en svag bakgrundsbelysning.

Qimka pollare med solpanel / Lamp24.se

Qimka finns också i en nedre pollare / trädgårdspolvariant och som vägglampa.

Soft Spot från Rosendahl är en populär serie bärbara stämningslampor med inbyggd solcell för diskret laddning under dagen – och ett fantastiskt, mjukt ljus på kvällen. Soft Spot finns i brons- eller olivgrön färg och ser ut som en flytande, lätt boll som ger ett vackert och mysigt ljus runt kvitten.

Soft Spot från Rosendahl / Nordicnest.se

Du kan enkelt ta den här lampan med dig till stranden, i båten eller för att dekorera trädgården eller terrassen.

Soft Spot från Rosendahl / Nordicnest.se

DL-20 från Dyberg Larsen har en populär och bländfri design som länge har gjort deras inomhuslampor och hänglampor till ett populärt val. DL 20 finns nu som en solcellsvariant och du kan nu placera dessa solcellslampor med sin vackra design runt trädgården eller längs en stig för att få ett fint ljus när kvällen sätter igång.

DL-20 solcellslampa från Dyberg Larsen / Lampemesteren.se
Solia bordslampa med snöre och solcell / Lamp24.se

Diamond är en vacker bordslampa i en fantastisk design med en solcell som är lätt att lyfta upp och bära med sig. Med sin moderna design är bordslampan perfekt att placera i stugan eller hemma för en mysig kvällsbelysning, men kan lika gärna användas i båten eller i en husbil om du vill ha en solcellslampa med en fantastisk design.

Diamond bordslampa med solcell och modern design / Jotex.se

Tecka från Les Jardins är en stor och imponerande golvlampa i naturligt teak som passar vackert i trädgården längs träd och gröna växter. Golvlampan har inbyggda solceller och en sensor som kan tändas om den upptäcker rörelse. Med sina vackra teaklister skapas ett vackert mönster när ljuset tränger igenom.

Tecka – Stor utomhus golvlampa i teak med solcell / Lamp24.se

Med en solcellslampa har du stor flexibilitet för att få bra och vacker belysning i områden där det är svårt eller opraktiskt att tillhandahålla fast ström, och med dessa eleganta lampor i en fantastisk design får du också glädje och inredning med köpet.

Läs gärna mer om uppladdningsbara lampor med batteri eller lampor och ljusidéer för stugor utan el. Se också mer om Flowerpot Portable och glamorösa och eleganta lampor – Skapa en belysning med stil.