Hopp til innholdet

Flowerpot Portable VP9 – fina batterilampor för både ute och inne

Flowerpot-lamporna är en populär serie som skapar ett vackert och atmosfäriskt ljus utan bländning. Nu kommer dessa vackra lampor i en ny serie med ett inbyggt batteri, så att du kan ta dem med dig överallt i hemmet och ute i trädgården.

Flowerpot Portable VP9 gör det möjligt att dekorera uteplatsbord och trädgårdsbord för fester, eller placera en bordslampa inuti en hylla eller ovanpå en byrå utan att tänka på el eller sladd.

Bra som bordsbelysning ute och inne /Nordicnest.se
Perfekt som bordslampa på en restaurang /Nordicnest.se

Flowerpot portable VP9 är något mindre än de andra bordslamporna i samma serie, vilket gör den mycket flexibel att placera runt i rummet eller utomhus.
Dämpa dem gärna för att anpassa dig till den användning du vill ha och den atmosfär du vill skapa. Bärbar blomkruka kan nedtonas till 50% eller 20%.

Lamporna laddas via USB och har en lång batteritid. Vid en lampa på 100% kommer lamporna att hålla i cirka 11 timmar, men om du dämpar ner dem, håller batteriet ännu längre.

Finns i många olika färger /Nordicnest.se
Lång batteritid /Nordicnest.se
Flowerpot Portable – & Tradition /Nordicnest.se

Flowerpot portable är ett fantastiskt och gott alternativ om du vill ha bordslampor på batteri för en restaurang, café eller en bar. Eftersom lamporna har en IP44-klassificering tål de att stå utomhus även om det regnar. Läs gärna mer om lampor på batteri eller lampor för stugor utan el.

Flowerpot Portable – & Tradition /Nordicnest.se

Få mer inspiration om vacker belysning, se våra tips för belysning vardagsrummet eller belysa köket. Här kan du också hitta tips om lampor till stugan.