Hopp til innholdet

Moderna lampor i trä från Secto Design

Om du letar efter en modern och stilren belysning i hemmet som både ser bra ut och skapar en trevlig atmosfär kanske de eleganta trälamporna från finska Secto Design passar fint in. Lamporna är gjorda av FSC-certifierat trä och är snidade med moderna laser- och cnc-maskiner i nya och innovativa former och design.

Vackra trälampor från Secto Design /Svenssons.se

Genom att använda naturligt trä tillsammans med stilren skandinavisk design kommer dessa vackra lampor i trä att passa fruktansvärt in i både det moderna hemmet och stugan. Med sina material, färger och former skapar lamporna en behaglig atmosfär och ett lugnt, mysigt ljus. Samtidigt ser de också moderna och vackra ut.

Modern produktion skapar nya spännande former /Svenssons.se

Octo -modellen för Secto-design är den i särklass populäraste varianten och den finns i flera storlekar och färger. Denna populära «vas»-formade trälampa är utmärkt i sig, men är också mycket lämplig att hänga med flera lampor över ett bord eller utomhus.

Octo-modellen från Secto /Svenssons.se
Octo lampa i svart /Svenssons.se

Kontro från Secto Design är en annan populär lampa, då även andra secto design-lampor är sammansatta för hand av skickliga hantverkare med känsla för detaljer och hög kvalitet. Kontro är en rund taklampa med pelare av björk som pekar snett uppåt och nedåt och kastar ljus och skuggor in i rummet på ett vackert sätt.

Kontro taklampa från Secto /Svenssons.se
Owalo – avlång lampa i trä från secto /Svenssons.se

Owalo är en annan spännande lampa som har en långsträckt form och kan hängas från taket över ett kontorsbord, bord eller köksö. Perfekt för dig som vill ha en delikat och elegant belysning över långbord.

Avlång trälampa från Secto /Svenssons.se
Avlång trälampa från Secto /Svenssons.se

En trälampa passar fint in i både en stuga och ett hem, där den varma värmen och det vackra trämönstret skapar en trevlig atmosfär. Lampserien Tall har en elegant, stilren design med överlappande fanerplattor som ger ett varmt ljus och framhäver trämönstret.

Tall – Trälampa i modern stil / Jotex.se
Tall – Trälampa i modern stil / Jotex.se

Läs gärna mer om lampor från Secto Design eller upptäck tips på snygga stuglampor eller lampor till vardagsrummet.