Hopp til innholdet

Modern & trådlös varmdim batterilampa i tidlös retrodesign. Muse från Tala

The Muse är en modern och snygg bärbar batterilampa som även kan användas utomhus, denna uppladdningsbara bordslampa har hämtat inspiration från klassiska lyktljus men innehåller ultramodern teknik som gör dina belysningsbehov lite enklare.

Bordslampan Muse är resultatet av ett exklusivt samarbete mellan det brittiska designhuset Tala och de kända brittiska färgexperterna Farrow & Ball. Bordslampans Tala färger och gammaldags utseende har hämtat inspiration från brittiska nöjesparkers storhetstid och har en traditionell och antik färgpalett.

Trådlös bordslampa – perfekt för trädgårdsbordet / Lampemesteren.se
Retro och snygg design / Lampemesteren.se
Skapa stämningsfull och varm belysning i trädgården och hemmet / Lampemesteren.se

Stor batterikapacitet och lång livslängd

Trots sitt retroutseende är Muse bordslampa full av modern teknik, lampan avger 400 lumen med sina 6W dämpade två varma glödlampor och har en livslängd på minst 15 000 ljustimmar. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet har även stor kapacitet så du behöver inte ladda lampan hela tiden, låter du lampan vara tänd tänds den en hel dag innan den behöver laddas.

Muse kommer i tre klassiska retrofärger / Lampemesteren.se

Lampan laddas enkelt via USB-C laddkabel eller via trådlös laddning, den är därför snygg att ha stående på laddplattan i vardagsrumsfönstret eller på nattduksbordet och kan tas med runt i rummet eller ute i trädgården om behövs. För restauranger och caféer som vill ha en bra batteridriven bordslampa på uteborden kommer denna bordslampa att vara ett utmärkt val.

Batterilampa som lätt kan bäras runt som en lykta / Lampemesteren.se
Trådlös bordslampa i retrodesign och lång batteritid / Lampemesteren.se

Batteribordslampa med varm-dim

Muse bordslampa skapar ett behagligt och stämningsfullt ljus i hemmet och trädgården, mycket tack vare den moderna warmdim-tekniken som allt fler får upp ögonen för. Warmdim är en ljusteknik som tar bort det blå färgspektrumet i ljuset när lampan dämpas.

Genom att göra det skapar du ett varmare och bekvämare ljus som liknar det du kan uppleva i traditionella glödlampor eller halogenlampor. En annan stor fördel utöver det varma och mysiga ljuset är att ta bort det blå ljuset också förbättrar kroppens naturliga dygnsrytm och produktion av melatonin. Läs gärna
mer om warmdim downlight för hemmet.

Muse batterilampa har en varm dim som ger ett extra varmt och mysigt ljus / Lampemesteren.se
The Muse – klassisk och retro bordslampa med modern inredning / Lampemesteren.se

Batteribordslampa för inomhus och utomhus

Tillverkad med kvalitetsråvaror som borosilikatglas, aluminium och mässing, The Muse batteri bordslampa är designad för att hålla, men samtidigt kunna repareras om något skulle gå sönder.

IP44 batterilampa så att den tål en regnskur / Lampemesteren.se

Bordslampan är uppladdningsbar, trådlös och du kan till och med ta med den ut i trädgården. Med IP44 vattentäthet tål den en regnskur utan att gå sönder och den är därför perfekt för att lysa upp trädgårdsbordet eller terrassen en varm sommarkväll. Lampan har en enkel roterande dimmer som skapar ett vackert varmt och dovt ljus och en behaglig atmosfär där du behöver det – när du äter i trädgården eller njuter av en bok i vardagsrummet.

Muse batterilampa från Tala / Lampemesteren.se

Få inspiration till vackrare bordslampor, se även Batteridrivna Lampor – Vackra lampor med Batteri för dekoration och fest eller Lampor för stugor utan el – Belysning med och utan batteri.

Upptäck tips för belysning i hemmet, bland annat Belysning till köket – Snygga lampor till köket , Ljus och lampor över köksön och matsal och Lampor till stugan.