Hopp til innholdet

Modern ljuskrona med LED – Stora LED -lampor och ljuskronor

Moderna ljuskronor med LED har ofta ett snyggt och geometriskt uttryck där LED -ljuset helt eller delvis är dolt i ljuskronan för att skapa ett rent men elegant utseende. Moderna LED -ljuskronor är bra att hänga i vardagsrummet eller över ett matbord, men kan också användas som modern belysning i trappor eller i ett sovrum.

Arcchio Aleksi i svart / Lamp24.se

Gravity från Forestier är en utsökt pendellampa och ljuskrona som passar särskilt bra för höga och luftiga rum där lampan blir ett exklusivt blickfång i belysningen. Ljuskronan består av en serie konvexa former med tunna pelare som breder ut sig från den dolda LED-ljuskällan och skapar ett otroligt vackert ljusspel.

Gravity finns i två modeller och färger, och kan kombineras med varandra för att skapa härlig belysning i hallen, vardagsrummet eller matsalen. Läs gärna mer om gravity från forestier.

Gravity från Forestier /Lampemesteren.se
Gravity från Forestier /Lampemesteren.se

Lyani är en modern och cirkulär ljuskrona med infällda LED -lampor runt hela ljuskronan både upp och ner. Detta tillsammans med den mycket blanka och förkromade ytan lämnar ett intryck av elegans och lyx. Denna moderna och runda ljuskrona finns i flera storlekar så att den kan passa ditt hem och rum. De kan till och med hängas ihop på golv för att skapa ett extra överdådigt utseende.

Lyani modern och rund ljuskrona / Lampemesteren.se

Sakina har ett annorlunda och konstnärligt utseende där ljuskronan böjer sig och vrider sig i ett dekorativt mönster och lyser upp rummet på ett mycket speciellt och dekorativt sätt. Sakina är en relativt hög men smal lampa som passar perfekt som en dekorativ och elegant lampa över trappor eller i rum med högt i tak.

Sakina – Modern LED-ljuskrona / Lamp24.se
Sakina – Modern LED-ljuskrona / Lamp24.se

Auron är en vacker LED -hänglampa med en långsträckt form där LED -lampan slingrar sig över lampan och ger ett vackert ljus både upp och ner i rummet. Lampan är höjdjusterbar och passar perfekt över ett matbord eller kök.

Auron Modern LED -hänglampa avlång / Lamp24.se

Ezana från Lucande är en spännande och dekorativ modern ljuskrona med skarvar som består av flera lysande ringar som omger och överlappar varandra och ger ett mycket snyggt och tilltalande uttryck. Varje lysande ring har en inre del av led-ljus och en baksida i en vacker pulverlackerad yta i nickel eller vit aluminium. Denna LED -ljuskrona är stor och elegant och passar därför fint över ett matbord eller i en foajé.

Ezana – Modern ledkrona / Lampemesteren.se
Ezana – Modern ledkrona vit / Lampemesteren.se

Philline från Lindby är en snygg och vacker taklampa med tre lysande ringar som omger varandra och lyser upp rummet på ett fantastiskt sätt.

Philline från Lindby / Lamp24.se

Läs gärna mer om bra tips för belysning i vardagsrummet,  belysning för köket  eller se våra tips för Antika lampor med charm och personlighet. Få bra inredningstips om Skänk och byrå för hall och vardagsrum.