Hopp til innholdet

Gravity – Exklusiv och elegant modern ljuskrona från Forestier

Gravity- ljuskronan från Forestier ger djärv skönhet till alla rum genom sin skiktade siluett. Ljuskronan, designad av Kateryna Sokolova, består av åtsittande skivor åtskilda av en central axel i en serie konvexa former med ökande djärvhet. Lampan har en smal, oansenlig ljuskälla av LED som kastar ljuset in i mitten av lampan, och sedan ut i miljön och ut längs pelarna för att skapa en extravagant rutschkana.

Detta är en stor och vacker ljuskrona som passar för ett rum med bra takhöjd där man vill ha en eller flera stora glamorösa och extravaganta lampor som drar till sig besökarnas uppmärksamhet. Välj mellan black metal eller en gyllene champagnefärgad version.

Skiktade metallpilar som skapar ett vackert ljusspel / Lampemesteren.se
Gravity från Forestier / Lampemesteren.se

Pendellampan Gravity från Forestier har ett utsökt designuttryck och en smart konstruktion som gör att lampans flytande trådskivor framstår som svävande i lös luft. Skärmens kombination av metallstavar och cirklar är en del av ett harmoniskt samspel av former som flyter ihop och skapar en vacker visuell effekt när lampan tänds.

Välj mellan svart metall eller gyllene champagne / Lampemesteren.se

Gravity kommer i två versioner, där Gravity 1 är ungefär dubbelt så hög som Gravity 2. Du kan kombinera modellerna hängande ihop på lite olika höjd för att skapa en magnifik belysning i ett större rum.

Gravity 1 – Perfekt för stora rum / Lampemesteren.se
Gravity 2 – Elegant ljuskrona med metallpelare / Lampemesteren.se

När ljuset strålar ner från den topphängda ljuskällan, kastar ljuset ner och genom hela ramen, kommer den nedre konramen som vilar i mitten av lampan att dra ljuset och koncentrera det nedåt mot ytan.

Gravity från Forestier / Lampemesteren.se

Gravity från Franske Forestier är en elegant och vacker lampa som passar till stora och luftiga rum där man vill ha en lampa som väcker uppmärksamhet och skapar en vacker rutschkana. Se gärna fler tips för lampor och belysning här på hemsidan.

Läs gärna mer om exklusiva och glamorösa lamptips härTrälampor för Hem – Vackra och Naturliga lampor i Trä eller Sideboard och byrå för hall och vardagsrum – Inspiration och tips.