Hopp til innholdet

Belid Regal Vägglampor och Taklampa – Elegant ljus för badrum och hall

Regal från svenska Belid är en elegant serie lampor med en enkel och stilren touch där lamphållare av borstad mässing eller mattsvart metall visar upp glödlampor individuellt eller med flera i rad. Med Regal får du en dekorativ och elegant belysning där själva glödlamporna visas, detta gör även att du enkelt kan ändra utseendet på lampan helt enkelt genom att byta ut ljuskällorna.

Välj till exempel gammaldags edison-glödlampor med synliga glödtrådar för en mer rustik och industriell känsla, eller välj opalvita och stora glödlampor för ett mjukt och elegant ljus. Med Regal-lamporna från Belid har du många möjligheter att sätta din egen prägel på belysningen i ett rum och ett hem. Vägglamporna går utmärkt att hänga upp både i hall och hall, eller i badrum, sovrum och kök. Regal kommer även som taklampa så att du kan fortsätta stilen i hela rummet.

Regal Belid vägglampa med trä ljusstakar /Nordicnest.se

Regal är designad av Joakim Fihn för det svenska märket Belid. Regal är en tuff vägglampa med smidd känsla. Vägglamporna är anpassade för badrum och finns i flera snygga färger.

Regal XL vägglampa på gång /Nordicnest.se

Regal Duo är en vacker slottsliknande vägglampa i svart metall eller gyllene mässing som ser perfekt ut i en hall, korridor eller vardagsrum. Lampans design med två dubbla glödlampshållare är hämtad från historien för att få fram en gedigen känsla, både i atmosfär och material.

Regal Belid Duo vägglampa med dubbla ljushållare /Nordicnest.se

Perfekt för badrum

Regal från Belid är väldigt snygga i alla rum, men vägglamporna kan passa extra bra i badrummet för att ge ett lysrör och vacker belysning. Använd till exempel två enstaka vägglampor för varje sida av spegeln, eller välj två eller tre glödlampor till vägglampan och häng den ovanpå spegeln för att få en bra belysning för ansiktet som också ser vackert och stilrent ut.

Vägglampa med tre hängande glödlampor – Regal från Belid /Nordicnest.se
Handgjorda i Sverige av Belid /Nordicnest.se

Regal är en större serie vackra vägg- och taklampor som kan kombineras i varandra i hall, sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Alla lampor är utsökt tillverkade på Belids egen fabrik i Sverige.

Vägglampor i stilren design/Nordicnest.se

Taklampan Regal från Belid fortsätter i samma designtråd som resten av vägglamporna och har en lyxig, ståtlig stil och passar perfekt som vacker belysning i badrummet eller hall och entré. Genom att byta ut glödlamporna kan du enkelt ändra lampans utseende.

Regal taklampa i mässing /Nordicnest.se
Taklampa Regal från Belid /Nordicnest.se

Läs gärna mer om vägglampor för hall och entréKlassisk bordslampa – Eleganta bordslampor i klassisk stil och Secto Lampor – Vackra naturlampor i trä från Secto Design.

Se även bra tips för inredning och stil, bland annat Fåtölj med stil – A Conversation Piece från UmageVackra Sidobord i Design – Små och vackra bord för vardagsrum, vardagsrum och sovrum eller Apotekerdisk – Matdisk och apoteksbyråer med många hyllor och lådor.