Hopp til innholdet

Fåtölj med stil – A Conversation Piece från Umage

A Conversation Piece från det danska designhuset Umage är en unik designstol i alla miljöer, perfekt för att njuta av en god bok eller ett engagerande samtal. Solstolen är perfekt för dig som gillar avkoppling och en långsam livsstil. Fåtöljen «A Conversation Piece» har en rymlig sits där du sitter bra och kan krypa upp benen och med sin barnstolsrygg som fångar huvudet åt alla håll känner du dig skyddad och skyddad i din egen värld.

A Conversation Piece från Umage – Perfekt för en bok eller för att finna lugnet / Nordicnest.se
Fåtöljen kommer i både ljus och mörk ek / Nordicnest.se

Fåtöljen har en attraktiv profil med definierade, coola kurvor som är inspirerade av organisk och stilren skandinavisk design. Fåtöljen har en ren och delikat design med en unik finish och konstruktion. Stolen ger dig en plats att koppla av, hitta lugn och balans.

A Conversation Piece från Umage / Nordicnest.se
A Conversation Piece från Umage / Nordicnest.se
Bekväm och bred sits med formade trävinklar / Nordicnest.se

Utöver det rent estetiska har Umage gjort ett antal försök att hitta rätt vinklar och bredd så att du vill sitta så bekvämt och avkopplande som möjligt. Denna vackra solstol är perfekt att placera i vardagsrumshörnan eller vid fönstret, där du kan titta ut, reflektera eller läsa en god bok.

A Conversation Piece kommer i ett antal snygga färger / Nordicnest.se
Framstående trädetaljer med synliga årsringar / Nordicnest.se

Conversation Piece stolen från Umage kombinerar traditionella träbearbetningstekniker med modern produktionsteknik och oöverträffad dansk möbeldesign. Den massiva ekramen visar träets naturliga ringar och framhäver stolens naturliga ursprung. Dessutom kommer stolen i flera noggrant utvalda skandinaviska färger och tyger som kompletterar det naturliga träet.

Fåtölj – perfekt för avkoppling eller läsning / Nordicnest.se

Conversation Piece  är idealisk för användning i vardagsrummet, i stugan, som hörnstol eller som en del av en loungedel. Den kompakta och bekväma formen gör den lämplig för sovrummet eller barnrummet. Dess starka robusta konstruktion gör den också perfekt för ett väntrum, hotellfoajé eller reception.

A Conversation Piece från Umage / Nordicnest.se

Hitta gärna mer inspiration om möbler och inredning, läs om Bänk för hall – Vackra bänkar och förvaringsbänkar för hall och entréOjämna speglar – Eleganta speglar i asymmetrisk och ojämn form eller Inredning och möbler för hall – Entrémöbler Inspiration.