Hopp til innholdet

Ojämna speglar – Eleganta speglar i asymmetrisk och ojämn form

En spegel med ojämn form eller asymmetrisk form är ett fantastiskt sätt att skapa en lite annorlunda inredning och blickfång i hemmet. En spegel med ojämn form fångar uppmärksamheten och skapar ett dekorativt lager i interiören, samtidigt som den skapar en illusion av volym och djup i rummet.

Serax är en elegant och modern serie ojämna speglar med en klar svart ram som omger dessa välformade väggspeglar. Serien består av tre speglar i olika storlekar som kan kombineras och hängas ihop för att skapa ett skulpturellt uttryck längs väggen. Serax -speglarna är lika fina i vardagsrummet, som i korridoren, korridoren och badrummet.

Serax – En serie snygga speglar med svart ram / Nordicnest.se
Serax – En serie snygga speglar med svart ram / Nordicnest.se

Alison är en stor och vacker spegel med mjuka kurvor och former som passar fruktansvärt in i hallen och entrén.

Alison spegel / Homeroom.se

Pond från danska Ferm Living har hämtat inspiration från vattnets rörelser i utformningen av dessa unika spegelformer. Spegeln har en välformad och asymmetrisk form, med kurvor och rörelser, liknande hur vattnet flödar ut till sidorna av en damm. Damm finns i flera storlekar och kan hängas på väggen, både vertikalt och horisontellt.

Pond från Ferm Living / Nordicnest.se
Pond från Ferm Living / Nordicnest.se
Daily Pretty från Urban Nature – speglar med mjuka former / Nordicnest.se

Layer är en dekorativ och vacker spegel med en ojämn och asymmetrisk form. Layer spegeln från Broste Copenhagen består av flera lager spegelglas som ligger ovanpå varandra. Det översta lagret är traditionellt klart spegelglas, medan de underliggande lagren är gjorda av färgat spegelglas som skapar reflektioner och djup.

Layer från Broste Copenhagen / Nordicnest.se
Layer från Broste Copenhagen / Nordicnest.se

Läs gärna mer om vackra interiör och design, se bland annat Alma från Lene Bjerre – En magiskt färgglad vas för inredning och dekorationJulstjärnor med färg och vackra sidobord i design – Små och vackra bord för vardagsrum, vardagsrum och sovrum.