Hopp til innholdet

Alma från Lene Bjerre – En magiskt färgglad vas för dekoration

Den underbara nya Alma-serien av vaser från Lene Bjerre har ett unikt uttryck och nästan magiskt utseende med lyxiga färger och ett fascinerande färgspel. Varje vas är unik och tillverkad av munblåst glas som sedan doppas för hand i en toner som ger varje vas unika och spännande färgnyanser. 

Vaserna finns i karakteristiska huvudfärger som brunt och isbergsgrönt, men eftersom varje vas är handgjord kommer alla att kunna ha små färgskillnader och sina egna unika nyanser.

Alma från Lene Bjerre i isbergsgrönt  / Nordicnest.se

Alma Vasens mjuka form med dess avsmalnande mun av mässing gör att den passar lika bra som en del av ett blomsterarrangemang som ett blickfång på det otäckta bordet. Fantastiskt som kontrasterande element i inredning och inredning.

Alma-vaserna finns i två storlekar / Nordicnest.se

Alma-vaserna har ett otroligt vackert utseende som skapar en exceptionellt fin interaktion med gröna växter och blad från blommor. 

Läs gärna mer om vackra interiör och design, se bland annat Julstjärnor med färg – Vackra, stora färgade julstjärnor för dekoration och Apoteksdisk – Köphandelsdisk och apoteks byråer med många hyllor och lådor.