Hopp til innholdet

Julstjärnor med färg – Vackra, stora färgade adventsstjärnor för dekoration och prydnad

Dekorera till jul med dessa vackra och vackra julstjärnor i vackra färger, perfekt för att skapa en färgstark och snygg juldekoration i ditt hem och din stuga. Med en färgad julstjärna i papper kan du skapa en unik och annorlunda juldekoration, men som samtidigt ser traditionell och snygg ut.

Dessa underbara julstjärnor är stora och vackra och tillverkade i hög kvalitet. En julstjärna du blir kär i, och som du vill ta hand om i många år framöver. Du kan också kombinera julstjärnor i olika färger tillsammans, låta dem hänga nära varandra och skapa ett dekorativt, lysande blickfång i interiören.

Crystal – Vackra runda julstjärnor i olika färgnyanser / Nordicnest.se
Ice är en vacker serie som finns i både vita och mångfärgade varianter / Nordicnest.se

Jotex har ett stort urval av både traditionella och unika julstjärnor i många färger, storlekar och former. En av deras nyheter är julstjärnan Vela. Denna är gjord av papper, finns i 5 olika färger och har ett dekorativt utseende med skarpa kanter som påminner om utskjutande ljusstrålar. I mitten av julstjärnan finns en dold ljuskälla som skapar ett glödande ljus som sprider sig utåt mot ytterkanterna.

Vela julstjärna i vitt papper / Jotex.se
Eira – Ny och spännande julstjärna i färgat papper / Jotex.se
Marta – Stor och dekorativ julstjärna från Watt och Veke / Nordicnest.se

Marta är en stor och vacker adventsstjärna från svenska Watt & Veke som är formad som en stjärna med flera överlappande lager i olika färger och nyanser som både ser dekorativa ut, men också skapar djup och lek i dekorationen. Med denna julstjärna sprider du en varm och mysig julstämning i ditt hem och kommer att vara ett naturligt blickfång i juldekorationen.

Marta – Stor och dekorativ julstjärna från Watt och Veke / Nordicnest.se
Marta – Stor och dekorativ julstjärna från Watt och Veke / Nordicnest.se
Snøblomma – Kommer i extra stora storlekar / Nordicnest.se

Crystal är en slående vacker serie stora, runda julstjärnor i färgat papper som består av två vikta lager som skapar djup och skugga. Crystal finns i flera färger och om du hänger dem ihop skapar du en otroligt vacker dekoration.

Crystal julstjärna i färgat papper med mjuka kanter / Nordicnest.se
Crystal julstjärna i färgat papper / Nordicnest.se

Leah har en förtrollande look med vita och svarta dekorativa ränder som överlappar varandra och skapar ett unikt utseende. Denna svartvita julstjärna är lika fin både med och utan ljus och kan hängas från ett fönster eller fästas på väggen.

Leah – Unik svartvitt julstjärna  / Nordicnest.se
Leah – Unik svartvitt julstjärna / Nordicnest.se
Ice finns i både klassiskt vitt och mångfärgat / Nordicnest.se
Ice – Julstjärnor i flera färger / Nordicnest.se

Maja från svenska Watt og Veke är en modern och snygg julstjärna med en personlighet som ser lika vacker ut både på och av. Adventstjärnan finns i flera färger, samt klassiskt vitt och svart.

Maja Dekorativ och vacker julstjärna / Nordicnest.se
Maja Dekorativ och vacker julstjärna / Nordicnest.se

Läs gärna mer om vackra juldekorationer, inklusive julbyn och julbyns dekoration med ljus, sång & rörelse och
Inredning och möbler för korridor och entré – Entrémöbler Inspiration.