Hopp til innholdet

Juldekoration Lampor – Julby och julstad med ljus, sång och rörelse

Dekorativ julby och julstad med ljus, sång och rörliga figurer. Här hittar du julgranskulor med rörlig snö och många vackra mekaniska julstadsdekorationer som du kan dekorera ditt hem med till jul.

Mysiga juldekorationer som kommer med fina lampor, julmusik och rörliga delar som kommer att fascinera och glädja både unga och gamla.

Charmigt och nostalgiskt pepparkakshus med ljus , fint som dekoration i julhemmet eller i barnrummet. Drivs av batteri, så denna kan tas med och placeras med lätthet.

Mysigt pepparkakshus med ljus /Homeroom.se
Vacker jul dekoration med fina detaljer, snurrande karusell med 8 olika julsånger /Homeroom.se

Stor och mysig julstad full av rörelse, ljus och julmusik (som går att stänga av). Julstaden kan antingen drivas via ett uttag eller via batterier, vilket gör att du kan placera denna julstad var som helst i hemmet. Roterar gör tåget, barnen som åker skridskor och renen med släde och tomte.

Stor julby /Homeroom.se
Stor julby /Homeroom.se
Vacker och traditionell julstad med ljus / Lamp24.se

Inte en julstad, men det här änglaspelet är definitivt en fantastisk juldekoration för hemmet och julbordet. Producerad sedan 40-talet av Dala Industrier, värmen från ljusen kommer få spelet och änglarna att snurra och göra mysig musik från klockorna.

Traditionellt och vackert änglaspel från Dala Industrier / Nordicnest.se
Vacker och traditionell julstad med ljus / Lamp24.se

Dessa populära julstads- och julbynmotiv kan placeras på bordet, på mantelpiece och vart du vill. De levereras med både batteridrift och kabel så att platsen är flexibel.

Julhus med ljus / Lamp24.se

En julstad är en dekorativ «ministad» med jultema som innehåller fina små hus, träd och julinspirerade element som rörliga slädar, isbanor, tåg som är tuffa och vackra julmusik som ringer jul 2020 in.

Den här bilden saknar alt-text.  dess filnamn är julbilar-dekorationer-för-jul-1000x1000.jpg
Julbilar – mycket trevliga för bord och byråpynt / Nordicnest.se

Dekorera gärna med ett par vackra julstjärnor i hemmet, till exempel dessa vackra julstjärnor i flätad naturlig bambu som kommer i både färgerna natur och i svart.

Astra Poinsettia / Jotex.se

Lysande julkyrka – Fantastisk fin juldekorationskyrka med häst och släde och ett varmt ljus som skapar en mysig och varm julstämning i huset. Denna julstad med ljus är en klassisk vinterkyrka med färgade ljus, granar och en häst och släde som står utanför.

Lysande julkyrka / Lampeguru

Stor julstad

Stor och mysig julstad med 31 ljuspunkter, åtta julsånger och tre roterande delar. En julstad som skapar mycket god julstämning.

Stor julstad / Jotex.se
Stor julstad / Jotex.se

Denna stora julby med mekaniska rörelser och vackra lampor är ett annat bra alternativ om du vill ha en stor julstad som du kan dekorera ditt vardagsrum eller hem med. Här är julhusen fodrade med renar som flyger över taken.

Stor julby / lampguru

Juldans

En trevlig julstad med musik, ljus och rörelse. Jullandskapet har en roterande spegelplatta med tre små personer på och många fina färger.

Juleby In / Lampeguru
Juleby In / Lampeguru
Julby i trä med ljus / Lamp24.se

Mysig jullykta med rörlig snö

Dessa mysiga och populära jullyktor från svenska Konstsmide är fyllda med vatten och konstsnö. En liten fläkt längst ner blåser snön långsamt runt.

Mysig jullykta med snögubbe / Lamp24.se
Hög jullykta med jultomten och hund / Lamp24.se

Enkel dekoration i trä med ljus

Dekorativ juldekoration i snidat trä med ljus från Jotex.se

Snöfall juldekoration

Denna lilla och vackra juldekoration har en snöboll och en liten pump som säkerställer att snön alltid faller ner. Drivs med batteri eller med sladd.

Snöboll med pump / Lampeguru

Alpine Juleby är en fantastisk juldekoration med musik, rörelse och ljud. Julstaden imiterar en skidbacke med barn som åker pulka nerför backen, ett litet tåg som går in och ut ur tunneln och barn som åker skridskor på isen. Julebyen låter lite och kan även användas utan musik och på batteri eller ansluten ström. Med sina många färger och rörliga delar skapar julstadsdekorationen en väldigt mysig julstämning i hemmet.

Rörlig skidback med ljus och tåg / Lampeguru

Julby i tre

Vacker julby i trä med ett behagligt ljus och en rörlig väderkvarn / Lamp24.se

Julstadsgarnering i trä med stearinljus

Julby i snidat trä med rörliga figurer och lampor / Lamp24.se

Skapa din egen julstad med ljus

Här är en stor uppsättning dekorativa små julhus med inbyggda lampor. Skapa och montera din egen julstad, dekorera ett bord eller dekorera en hylla.

Set med julhus och ljus / Lampeguru

Fantastiskt litet atmosfäriskt julhus med lampor, plus extra dekorationer och små människor som barnen kan placera.

Set med julhus och ljus / Lampeguru

Julstadskarusell från Konstsmide

Mekanisk karuselljuldekorationer med vackra julbelysning, snurrkarusell och inbyggda julesångar. Du kan ansluta det till ett eluttag eller placera det fritt via AA-batterier.

Julkarusell / Lampeguru

Julstad med presenttåg

En medelstor julstad med ett tåg av skenor, julbelysning och julgranar.
Julstaden har ett snurrande julgran och ett upplyst träd som byter färg, inbyggd julmusik och kan drivas med batteri eller el.

Julstad med ljus och presenttåg från Konstsmide / Lampeguru

Kälkbana juldekoration

En medelstor och hög kälkbana med rörliga delar, barn som kälkar i backarna och ett tåg som går i tunneln. Detta fina jullandskap kommer också med ljud och julmusik om du vill.

Det fantastiska med dessa julstäder är att du kan välja om du vill ha ljud och rörelse. Eller låt det bara stå stilla med bara de fina jullamporna på, perfekt för atmosfäriska – tysta kvällar.

Juleby Akebakke / Lampeguru

Pariserhjuljulpynt med stearinljus

Få en god julstämning med det här juldekorerade pariserhjulet som snurrar och blinkar i fina julbelysning. Du kan välja om du vill lyssna på julmusik under tiden eller bara låta den snurra i tystnad.
Med ett batteri eller en sladd kan du placera denna lilla dekorativa juldekoration på små bord eller hyllor.

Pariserhjul med julbelysning / lampguru

Julhus med ljus

Ett enkelt och vackert julhus med ljus och fin glitter. Denna dekoration skapar en trevlig och mysig julstämning och är perfekt för dig som vill ha en enkel men fin juldekoration.

Julhus med färgade lampor / lampguru

Vit julkyrka med stearinljus

Traditionell kyrka med lätt och infällbar musiklåda som spelar melodin «O Silent Night». Använder AA-batterier.

Vit kyrka med ljus / HomeRoom
Adventskalender med ljus / Lamp24.se

Hög och dekorativ julkyrkodekoration med belysning som drivs av batterier.

Mary kirke / Homeroom

På bloggen kan du också få många andra användbara tips och inspiration, till exempel hur man får bra belysning i vardagsrummet eller fina lampor för kontoret .