Hopp til innholdet

Vackra sidobord i design – Små vackra bord för vardagsrum, vardagsrum och sovrum

Sidobord är små bord som du kan placera bredvid en fåtölj, en soffa eller bredvid sängen i sovrummet. Men du kan också placera ett sidobord någon annanstans också, till exempel i korridoren och entrén, för att lyfta upp en blomkruka eller i badrummet.

Här kan du hitta tips för vackra sidobord av trä, metall, ek och valnöt som skapar en extra elegans för interiören och inredningen. Dessa sidobord i trä passar enkelt in i vilken stil som helst och har ett vackert tidlöst utseende.

Helmsley – Vackert sidobord från Vaughan med rund antikbehandlad glasskiva och benstativ i järn. Ett nätt och dekorativt bord som passar väl i både hall, vardagsrum som sovrum.

Sidobord Helmsley brons spegelglas /Oscar & Clothilde
Arco sidobord i ek – Svart / Nordicnest.se

Sidobordet Insert från danska Ferm Living är tillverkad av massiv ask. Bordet har en robust men ändå skulpturell form. Mötet mellan den tunga cylinderbasen och den lätta ovala toppen, som till synes svävar på den lilla, gör bordet till ett subtilt konstverk i ditt hem. Storleken gör sidobordet perfekt för rum i alla storlekar.

Insert från Ferm Living /Designtorget.se
Insert från Ferm Living /Designtorget.se

Audacious from Umage är en populär serie skänk till vardagsrummet, men serien kommer nu också i matchande sidobord i samma stil. Audaciuos har hämtat mycket inspiration från retro- och vintagemöbler och använder bland annat vertikala lameller som du trycker tillbaka eller bort för att stänga skåpet.

Umage Audacious Sidobord / Glas och interiör

Umage Audacious finns i flera underbara och moderna färger och är perfekt för både vardagsrum, hall eller sovrum.

Umage Audacious Sidobord / Glas och interiör
Shuffle board MH1 – & Tradition / Nordicnest.se

Nordic från Sackit är ett vackert designat sidobord i ek som kommer i tre nyanser och har en underbar yta i hög kvalitet med ett vackert trämönster. Nordic är grundlig dansk design, som sticker ut vackert med sitt rena, nordiska formspråk.

Nordiskt sidobord från Sackit / Sackit.se

Använd sidobordet i hela hemmet; som sängbord i sovrummet, ett växtbord i köket eller ett soffbord i vardagsrummet. Det svala lilla bordet passar perfekt till dina SACKit Nordic fåtöljer eller soffa.

Nordiskt sidobord från Sackit i svart och ek / Sackit.se

Sackit är känt för sina exklusiva högkvalitativa beanbag-stolar och beanbag-soffor, nu får du också ett toppbord så att du kan förvandla puffen i samma stil till ett praktiskt litet sidobord eller loungebord som matchar.

Sackit puff sidobord / Sackit.se
Uteplats – Utomhus sidobord / Sackit.se

Teaky från House Doctor består av flera individuella längder av återvunnet trä av akacia och teak som tillsammans ger en helt unik färgsammansättning och mönster. Teaky är perfekt för att ge värme och inredning i alla hem.

Teaky Sidobord i trä från House Doctor / Kitchentime.se

Lato från danske &Tradition är ett exklusivt designat sidobord som består av en massiv skulpturellt formad bordsfot av vacker marmorsten, en tunn och minimalistisk bar och ett vackert och stabilt toppbord där du kan placera växter, lampor eller dekorationer. Sidobordet med sin vackra och lyxiga design kommer definitivt att fånga interiörens uppmärksamhet.

Lato Sidobord från & Tradition / Nordicnest.se
Lato Sidobord från & Tradition / Nordicnest.se

Det snygga bordet Sentrum i metall från danska Woud har en enkel och praktisk design och smart funktion. Bordsfoten som stöder bordsskivan är formad i två förvaringshyllor där du kan placera tidningar och böcker när du inte använder dem. Bordet är designat av Maximilian Schmahl och Fabian Schnippering.

Vackert designat sidobord från WOUD / Nordicnest.se
Vackert designat sidobord från WOUD / Nordicnest.se

Zet är ett smart och dekorativt sidobord i trä som också fungerar som hylla för böcker, tidskrifter, souvenirer och andra småsaker. Högst upp på hyllan sticker ett litet bord ut så lågt och smalt så att det passar perfekt bredvid en fåtölj eller en soffa. V

Zet sidobord med trähylla / Homeroom.se

By Lassen Frame är ett fantastiskt sidobord med en låda och en ekhylla som har en fyrkantig, ren och modern stil över sig. Sidobordet är byggt i en ram av fyrkantiga svarta stålpelare som omger träet och skapar en fin kontrastram. Själva sidobordet finns i flera färgnyanser, inklusive naturlig ek, mörk eller svartfärgad.

Frame By Lassen Sidobord av ek / Nordicnest.se

Axion är ett lekfullt och färgstarkt sidobord med en unik design och form som passar dig som vill ha lite mer färg i inredningen. Bordet är tillverkat av rostfritt stål som är behandlat med ett högglansigt lack som verkligen tar fram den extravaganta stilen.

Axion sidobord i högglansig metall / Homeroom.se

Myspot från det danska designhuset Umage är ett vackert och lätt sidobord med samma höjd som en fåtölj eller soffa med hög arm. Bordet är i ek och finns i färgerna svart eller naturligt trä.

Myspot från Umage / Glas och interiör
Relaterat sidobord – Minimalist från Muuto / Nordicnest.se

Arco sidobord består av sammansatta benstöd som ger sidobordet en elegant och snygg design. Arco är gjord i ek och finns i färgerna svart, vitt och naturligt trä. Detta bord är utmärkt att använda som avlastningsbord i hemmet och kan fint placeras bredvid en vägg eftersom bordet inte tar upp mycket golvyta.

Arco i storlek L kan till och med användas som ett litet matbord eller kontorsbord för dig som har lite plats i en lägenhet eller som behöver ett högt och litet bord för studier och liknande.

Arco L sidbord som ett litet matbord längs väggen, Arco S bredvid / Nordicnest.se
Arco sidobord av ek / Nordicnest.se

Casablanca – Nätt sidobord i svart aluminium. Bordet har en vacker form och blir ett dekorativt inslag i vardagsrummet.

Sidobord Casablanca /Oscar & Clothilde

Läs gärna mer om vackra möbler för hemmet, se bland annat Interiör och möbler för hallen och Retro Interiör – Skapa vacker inredning och stil med en retrokänsla.

Se även tips för Bord i massivt träTrädgårdsmöbler i bambu och skänk och byrå för hall och vardagsrum – Inspiration och tips.