Hopp til innholdet

Bord i massivt trä | Vackra soffbord och matbord i massivt trä

För dig som vill ha ett kvalitetsbord som kan pågå i många år bör du ta ett soffbord eller ett massivt träbord. Det finns flera olika träslag att välja mellan, men det mest populära träet för bord av massivt trä är vanligtvis ek, valnöt eller mango.

Speciellt mangoträ har ökat i popularitet under de senaste åren, mycket beror just på att kunderna vill ha ett bord som tål mycket och som kan användas under många år, men också för att möbeltrenderna visar att mörka bord i massivt trä ökar i popularitet.

Bevel Extendable från Ferm Living är ett jättebra vardagsbord som enkelt kan förvandlas till ett festbord genom att sätta in 1 eller 2 insatsplattor för att öka längden. Bordet kommer i vitoljad ek eller svartoljad ek.

Bevel Utdragbart bord med insatsplattor från Ferm Living /Nordicnest.se
Bevel Utdragbart bord med insatsplattor från Ferm Living /Nordicnest.se

Torsion från Etnicraft är ett vackert runt bord av ek med en vriden stjälk som vrider sig uppåt. Bordet finns i två storlekar och passar fint in i både små lägenheter och större hus.

Torsion runt ekbord /Nordicnest.se
Torsion runt ekbord /Nordicnest.se

SK15 från In Between är ett vackert och elegant soffbord i ren skandinavisk stil, med svängda linjer och vackert hantverk. Soffbordet SK15 har ett minimalistiskt och stilrent utseende, medan ek i trä ger värme och ett naturligt inslag. Kombinera gärna soffbordet med den nedre sidobordsmodellen om du har ett behov. SK15 kommer i tre färger, vitoljad ek, brunbetsad ek eller svartmålad.

Soffbord från In Between i ek / Nordicnest.se
Soffbord från In Between i olika färger / Nordicnest.se

Soffbordet Surfboard från danska Warm Nordic är et klassisk träbord och har som namnet antyder fått sin inspiration från formen av en surfbräda och med sina uppböjda kortsidor får bordet en mycket elegant silhuett. 

Surfboard soffbord från Warm Nordic /Nordicnest.se

Umage Hang Out är ett Soffbord i ren och minimalistisk design. Kombinationen av trä, metall och läder ger soffbordet ett klassiskt skandinaviskt uttryck. Under bordet hänger en avlastningsyta, i artificiellt läder, där du kan lägga tidningar, fjärrkontroller och andra småsaker.

Umage Hang Out /Trendzone.se

Teak från danska HK Living är ett vackert och rustikt soffbord som är tillverkat av återvunnen teak och har en sliten vintage look som skapar karaktär.

Teak – HK Living / Nordicnest.se

Ronda från Bloomingville är ett elegant, skandinaviskt soffbord i vacker naturlig ekfaner med rundad form och ett smart förvaringsutrymme gömt inuti bordet. Ronda-soffbordet passar perfekt i vardagsrummet eller andra sociala rum. Ett elegant och funktionellt element i hemmet såväl som på kontoret!

Runt soffbord i ekfaner / Nordicnest.se

Denita är ett utsökt och snyggt soffbord med runda bord. Soffbordet är tillverkat av mörkt mangoträd med en elegant träkonstruktion och gyllene mässningsbänk som skapar en vacker kontrast.

Denita – Rundt soffbord i mässing och mangoträd / Homeroom.se
Woud Arc Soffbord / glas och interiör
Woud Arc Soffbord / glas och interiör

Här kan du hitta tips och inspiration om vackra soffbord av massivt trä och matbord för hemmet och stugan. Genom att välja ett bord i massivt trä får du ett bord som tål mycket, varar länge och har ofta en tunnare finish.

Richmond Dining’s matbord kombinerar gammalt återvunnet massivt trä med moderna metallstödben, där du ofta kan välja mellan svarta stödben eller vackra böjda metallben.

Matbord från Richmond Dining / Glas och interiör

Richmond matbord finns i olika storlekar och former, både runda och avlånga, som passar fint in i en lantlig, industriell eller rustik matplats.

Richmond Dining / Glas och interiör
Matbord från Richmond Dining / Glas och interiör

Tenhult är ett utsökt soffbord av massivt trä på svarta metallben som kompletterar det mörka träet. Bordet har en distinkt rustik känsla som gör det idealiskt för en lantlig eller industriell inredning.

Tenhult soffbord / Homeroom.se
Tenhult soffbord / Homeroom.se

Brentwood matgrupp kombinerar modern svart detaljering och design med naturliga material. Matbordet har en yta av massiv teak som skapar en fin kontrast till de svarta matstolarna.

Brentwood Dining Group / Homeroom.se

Läckra och minimalistiska matbord av massivt ek från Hay . Fri från ornament eller onödiga detaljer är bordet smal och minimalistisk, vilket också gör bordet enkelt att placera och enkelt kan kombineras med stolar i olika färger och mönster.

Triangel Matbord från HAY

Connecticuts rektangulära matbord är gjord av massivt mango trä med en läcker mörk finish och rundade kanter. Matbordet har många fina detaljer som får fram den retro känslan och benen är placerade så det är lätt att placera många runt bordet.

connecticut / Homeroom.se
connecticut / Homeroom.se

Montpellier matbord består av två stora bordsskivor i massiv ek med en läcker rökoljad yta.

Montpellier matbord i massivt ek / Homeroom.se

Cena är ett vackert och dekorativt soffbord i mörk massivt trä med dekorativ ring och mönster. Bordet har en vacker central pelare av svart metall.

Cena – Soffbord i mörk massivt trä / Homeroom.se
Ljust soffbord i massivt trä från Woodman / Glas och interiör

Se fler fantastiska interiör- och designprodukter , se fina runda soffbord eller läs om långa matbord för stora fester och fester. Läs våra råd om du vill ha bra belysning i vardagsrummet eller vill ha tips om lampa över matbord .