Hopp til innholdet

Trädgårdsmöbler i Bambu – Natural & Charming

møbler utendørs i bambus

Gör det mysigt och mysigt i utomhusområdet med dessa fantastiska trädgårdsmöbler i bambu. Detta naturliga råmaterial är en av naturens snabbast växande och massiva träslag, vilket innebär att bambu utomhusmöbler är både hållbara samtidigt som de tål slitage och vikt.

Koppla gärna i solskenet på den här vackra trädgårdsoffan av robusta bambu-rör , ett perfekt tillbehör för din egen personliga trädgårdsoas under sommaren. Soffan har en mjuk sittdyna, men dekorera extra med några bra och mjuka kuddar i färger och mönster som du gillar.

Robust och vacker bambus soffa för trädgården /Homeroom.se
Sole från Bloomingville /Homeroom.se
Sole från Bloomingville /Homeroom.se
Sole från Bloomingville /Homeroom.se
Bambus soffa för trädgården /Homeroom.se

Kombinera trädgårdsoffan i bambu med en stol i samma serie – eller lämna denna vackra trädgårdsstol ensam. Trädgårdsstolen är extra djup så att du kan ta upp benen i stolen och luta dig bekvämt tillbaka på en bra och mjuk kudde.

Trädgårdsstol i bambu /Homeroom.se
Trädgårdsstol i bambu /Homeroom.se
Sole – Bloomingville /Homeroom.se

Denna härliga rumsdelare från IB Laursen är perfekt för både att skapa lite extra integritet på uteplatsen genom att skydda för synlighet, eller helt enkelt för att skapa en vacker dekor eller bakvägg i utomhusområdet.

Bambu rumdelare – för trädgård och inomhus /Homeroom.se

Ät upp till frukost i trädgården – eller en mysig grillmiddag på denna otroligt vackra trädgårdsbambu från Bloomingville. Detta härliga trädgårdsbord passar lika bra på terrassen och balkongen som i trädgården, ofta i kombination med liknande trädgårdsmöbler gjorda av bambu.

Bambu bord från Bloomingville /Homeroom.se

Trädgårdsbordet har många vackra detaljer och fantastiskt utförande, inklusive skivor av skuren bambu för att skapa en naturlig och charmig yta.

Bambu bord från Bloomingville /Homeroom.se
Trädgårdsbord i bambu från Bloomingville /Homeroom.se

Förläng din tid utomhus med dessa stora trädgårdslampor från Broste Copenhagen i bambu. Lamporna finns i många former och färger och kombinerar ofta olika varianter runt uteplatsen för en atmosfärisk belysning. Läs mer om batterilampor , perfekt för utomhusområdet.

Trädgårdslampor i bambu från Broste Copenhagen / Glas och interiör

Njut av lata sommardagar i denna vackra och justerbara solstol i bambu från IB Laursen. De tjocka rören av naturfärgad bambu ger bra stöd för när du vill luta dig tillbaka och njuta av semestern.

Solstol i bambus /Homeroom.se

Njut av större middagar och trädgårdsfester med fler gäster vid detta stora trädgårdsbambustabell från Bloomingville. Matbordet «Sole» har ett vackert och dekorativt bambusmönster på ytan, stöttat av solida och naturliga bambusrör.

Sole – matbord för bambu /Homeroom.se

Ett trevligt tillbehör till dina nya bambusmöbler är en utomhusmatta som gör golvet lite mer bekvämt och dekorativt. Dessa fantastiska utomhusmattor finns i flera former, färger och mönster, är mycket tåliga och tål regn / fukt.

Loop från Formgatan – tillverkad av återvunna plastflaskor /Nordicnest.se
Mellow – vackra plastmattor för uterummet /Nordicnest.se

Skapa ett mysigt ljus i trädgården med några mysiga lampor på batteri, sådana lampor är lätta att ta med och är perfekta för att dekorera trädgården – eller för att tända middagsbordet på sena nattetimmarna.

Flowerpot Portabel på batteri /Nordicnest.se
The Muse från brittiska Tala /Lampemesteren.se
String till uterummet /Svenssons.se
String utomhushyllor /Svenssons.se

Läs mer om Så skapar du en inbjudande uteplats: Tips på trädgårdsmöbler och dekorationer som ger liv till din trädgård, Batteridrivna lampor – Sladdlösa bordslampor för inomhus och utomhus och Matstol i trä – Varma och inbjudande stolar av naturligt trä.