Hopp til innholdet

Vackra dekorativa och trådlösa lampor som du kan bära runt i inredningen

Trådlösa lampor är perfekta för att skapa ljusområden och framhäva punkter i inredningen, dessa trådlösa och bärbara lampor kan enkelt flyttas runt och placeras på hyllor, ovanpå skänkar, fristående bord eller så kan du ta med dem ut i trädgården när du har ett företag eller vill ha ett mysigt utomhusljus.

Det finns ett ständigt ökande utbud av vackra designlampor med inbyggt batteri, portabla och trådlösa lampor som ser ut som riktiga designlampor och som passar vackert in i ditt hem eller stuga.

Transloetje från FatBoy är en snygg trådlös bordslampa av polykarbonat i flera färgnyanser med en batteritid på cirka 20 timmar. Lampan kan tas med i sängen, ute i trädgården eller lämnas på en hylla.

Transloetje från FatBoy / Lamp24.se
Transloetje från FatBoy / Lamp24.se

Asteria Move från danska Umage är en snygg och slimmad, modern bordslampa som kommer med ett uppladdningsbart batteri som kan laddas via USB och har upp till 35 timmars batteritid. Perfekt för att lysa upp bord, byråer, badrum eller utomhusområden. Lampan dimras enkelt via en knapp och du kan välja mellan 3 ljusnivåer.

Asteria Move från Umage / Lampemesteren.se
Asteria Move från Umage / Lampemesteren.se

Skulpturell och elegant – Kizu från New Works kombinerar en halvsfärisk opal-akryl lampskärm som sprider ljuset elegant och en rundad, oval lampfot av exklusiv marmor. Lampan har ett inbyggt batteri, ger ett varmt ljus, kan dimras och kan placeras var du vill i hemmet och trädgården.

Utsökt marmor och opal nyans i en elegant kombination / Lampemesteren.se
Lampan kan dimras och ger ett mjukt, varmt ljus / Lampemesteren.se

Designklassiker från 1971: Panthella Portable kommer nu med ett inbyggt batteri. Denna bärbara batterilampa med sin ikoniska design är perfekt som bordsdekoration både inomhus och utomhus. Du kan också enkelt placera den på hyllor eller i trappor utan att tänka på sladdar eller el. Den har flera ljusinställningar och kommer att lysa med full ljusstyrka i 5 timmar.

Panthella Portable på batteri / Lampemesteren.se
Panthella Portable på batteri / Lampemesteren.se

Hashira är en elegant cylindrisk trådlös lampa som påminner om klassiska japanska rislyktor. Med en naturlig linnetygsskärm som spänns över lampans ram skapas ett diffust och behagligt ljus, perfekt som dekorativt ljus för bord eller hörn.

Hashira Raw från Menu / Nordicnest.se
Hashira White från Menu / Nordicnest.se

Luctra Flex är en trådlös golvlampa med en batteritid på cirka 25 timmar och en vikt på cirka 2 kg, vilket gör den till en mycket smidig lampa som kan flyttas runt i hem, mötesplatser, mobila utställningslokaler och mycket mer.

Luctra Flex trådlös golvlampa / Lamp24.se
Luctra Flex trådlös golvlampa / Lamp24.se

Muse från Tala  är en spännande och dekorativ trådlös bordslampa som du enkelt kan ställa på ett bord, på en fönsterbräda eller ta med dig ut i trädgården som bordsbelysning. Lampan är inspirerad av gamla brittiska lyktor och har en fantastisk retrolook samtidigt som den är fullspäckad med modern teknik.

Med sitt varma och sköna varma ljus som enkelt justeras via dimmerknappen är lampan perfekt som dekorativ trädgårdsbelysning, eller som bords- och fönsterlampa i stuga, hem och café.

The Muse från brittiska Tala / Lampemesteren.se

Med trådlös laddning, vattentäthet, stor batterikapacitet som räcker i 24 timmar och en varm-dim funktion har The Muse egenskaper som gör den attraktiv både som sänglampa och fönsterlampa, men även som trädgårdslampa för sensommarkvällar.

IP44 och 24 timmars batteritid / Lampemesteren.se

Muse  är en retro och fantastisk batterilampa som du enkelt kan ta med dig dit du vill ha lite ljus och mysighet. Du kan också lämna den på laddningsplattan i fönsterbrädan eller på byrån. Warmdim-ljuset skapar ett otroligt varmt och behagligt ljus som tar bort det mesta av det blåa ljusspektrumet, det passar därför även bra som kvällsbelysning på nattduksbord och i vardagsrummet.

Trådlös batterilampa med varmt och mysigt varmt dim ljus / Lampemesteren.se

Asteria från Umage är en jättebra trådlös bordslampa i cool retrodesign och finns i ett stort urval fräscha färger. Lampan har en stilren design och praktisk trestegsdimmer med en batteritid på upp till 35 timmar. Denna kan enkelt tas med i husets alla rum eller användas för att skapa mys på uteplatsen när mörkret faller.

Asteria Move från Umage / Nordicnest.se
Asteria Move från Umage / Nordicnest.se

Column från Menu är en liten bärbar och trådlös batterilampa som har hämtat designinspiration från förtöjningsstolpar för fartyg. Med sin lilla form är lampan lätt att placera runt i rummet. Lampan laddas med USB och kan även dimmas i tre steg för att skapa en lugn bakgrundsbelysning.

Column i brons / Lampemesteren.se
Column i aluminium / Lampemesteren.se

Easy Peasy ToGo från Studio Italia Design är en härlig serie lampor med en utsökt finish och design som kan laddas upp och placeras runt om i hemmet utan att tänka på sladdar. Med munblåsta glasskärmar från Murano och vackra kombinationer av material och färger blir Easy Peasy ToGo batterilampa ett bra val för den som vill ha vacker italiensk design och hantverk.

Easy Peasy ToGo från Studio Italia Design / Lampemesteren.se
Easy Peasy ToGo från Studio Italia Design / Lampemesteren.se

Easy Peasy Lamporna laddas via en USB-kabel och kan när de är fulladdade lysa i 19 timmar vid låg intensitet
för mysbelysning, med medelintensitet i 10 timmar och om de är påslagna för full effekt kan
de lysa i 6 timmar.

Easy Peasy ToGo finns i flera färger / Lampemesteren.se

Candlelight från Le Klint

Dekorera din båt, hus och stuga med de vackra bärbara batteridrivna lamporna «Candlelight» från danska Le Klint. Dessa laddningsbara batterilampor kommer i en stilren design av munblåst glas och naturlig ek och skapar en delikat levande låga, perfekt för ett bord eller som en mysig bakgrundsljus.

Levande ljus från Le Klint / Lampemesteren.se
Levande ljus från Le Klint / Lampemesteren.se

Se gärna våra tips på batteridrivna lamporvackra lampor till stugan, Taklampor till Köksö – Elegant belysning i köket eller Vägglampor Kök – Vackra kökslampor för väggmontage.