Hopp til innholdet

Vägglampor Kök – Vackra kökslampor för väggmontering

Trevliga vägglampor som är väl lämpade för installation i köket. Dessa vägglampor passar både moderna och traditionella interiörstilar, med bra funktionalitet för att skapa ett bra ljus i köket.

Här kan du läsa mer om LED-listor, underskåp och annan köksbelysning.

Mantis- serien från Schottlander är en elegant vägglampa med industriella toner som smälter mycket väl in i köket. Välj mellan klassisk eller långstångsvariant som kan vinklas ut från väggen. Dessa helt svarta vägglampor skapar också en stor kontrast till vita väggar.

Mantis – Schottlander / Andlight.se
Mantis – Schottlander / Andlight.se

Arielle  är en klassisk vägglampa / väggfläck i svart metall som passar utmärkt om du vill ha en rustik belysning i köket.

Ariell vägglampa / Lamp24.se
Morik – vacker väggplats med easydim / Lamp24.se

Game vägglampa från House Doctor är en stilren lampa med industriella inslag.

Halo Vintage saxlampa för kök / Nordicnest.se

Arigato från italienska Grupa har en konstruktion med flera fogar som ger en mycket flexibel belysning. Detta kan vara praktiskt vid montering ovanför köksbänken för bättre ljus under tillagningen.

Arigato – Grupi /Lampemesteren.se

265 från Danish Flos är en lång vägglampa med en justerbar arm som balanserar på en väggfäste. Denna kan användas istället för traditionell takbelysning och passar perfekt över en köksö eller ett matbord. Läs mer om 265 från flos.

265 från Flos / Lampemesteren.se

I över 100 år har Lampe Gras skapat eftertraktad och funktionell belysning. De var banbrytande i rörlig belysning i en tid då de flesta lampor var takmonterade och fasta. Lampe gras har ett antal vägglampor som passar fint på köksväggen, dessa kan justeras och dras ut från väggen om det behövs.

Vägglampor från Lampe Gras / Lampemesteren.se
Vägglampor från Lampe Gras/ Lampemesteren.se
Vägglampor från Lampe Gras / Lampemesteren.se

Glow är en fyrkantig ledd panel som passar bra som en dekorativ väggbelysning bakom köksbänken. Dessa ultra-platta ledpaneler ger en dämpad och bra belysning för köket och är väl lämpade för eftermontering.

Glöd – Paulmann / Lamp24.se

Oxford är en klassisk och elegant vägglampa i industriell stil med flera fogar som kan justeras och skruvas fast.

Oxford vägglampa med arm / Homeroom

AQ01 och Caravaggio Read från Lightyears är en mjuk och harmonisk vägglampa med moderna linjer. Vägglamporna finns i flera färger som kan matcha din inredningsstil i köket.

AQ01 Justerbar vägglampa / Andlight.se
Caravaggio Read / Lampemesteren.se

Om du har en lantlig lantbruksstil i ditt hem, kommer de här vackra keramiska lamporna i serien » Ceramiche » säkert att passa bra in. Dessa vackra vita keramiska vägglampor är dekorerade med vackra och traditionella mönster.

Ceramiche – Keramikklampor / Lamp24.se
Ceramiche – Keramikklampor / Lamp24.se
Ceramiche – Keramikklampor / Lamp24.se
Le Klint Sax /Lampemesteren.se

Läs mer om kök belysning och stora vägglampor.