Stora vägglampor med dekorativa former och vackra ljusspel

store vegglamper

Ett stort väggljus fångar upp ett rum och blir ett glänsande och dekorativt designelement. Här kan du se flera populära och stora vägglampor som inte bara ger ett fint ljus i huset utan blir som ett vackert dekorelement i sig.

Clava Up från Umage är en vägg- och taklampa i takform som är gjord av trä med vackra pelare som ljuset tränger igenom och en fin yta med synliga träfibrer och mönster. Clava Up är utmärkt att använda som en dekorativ vägg- och taklampa i husets rum och finns i flera färgvarianter. Clava up-lamporna finns också i två storlekar, vilket till exempel gör det möjligt att kombinera stora och små hängande tillsammans på väggen i olika höjder för extra dekorativ effekt.

Clava Wood Up i ljust trä / Lampemesteren.se
Clava Wood Up i mörkt trä / Lampemesteren.se

Lion är en snygg vägglampa som skapar ett fantastiskt ljusmönster och sprider den över väggen på ett dekorativt sätt. Använd vägglampan tillsammans med en topp-spegel glödlampa så att ljuset sprids över väggen utan bländning. Dekorativ vägglampa som passar fint i trappor, i sovrum eller i korridoren och vardagsrummet.

Lion – Dekorativ vägglampa /Homeroom.se
Lion – Dekorativ vägglampa /Homeroom.se

Grazyna från Lindby är en rörlig och formbar vägglampa som består av en serie runda former i svart och guld. Med en bakre ljuskälla blir denna lampa en upplyst väggdekoration och vägglampan är med sin indirekta belysning lämplig för dekorativ belysning i vardagsrummet, trappan och korridoren.

Grazyna från Lindby / Lamp24.se

Aruba är en stor och rund vägglampa gjord av korg i ett vackert mönster som lyser upp och skapar ett vackert, atmosfäriskt ljus. Aruba är perfekt som en dekorativ vägglampa i vardagsrummet, korridoren och korridoren, men passar in i alla rum där du vill betona interiören genom att använda denna vackra lampa av rotting.

Aruba – ringad och vacker vägglampa i korgrotting / Nordicnest.se

Nitra vägglampa från By Rydéns är en rund och stor vägglampa som fångar uppmärksamheten och passar perfekt in i ett modernt och elegant hem. Nitra är designad i matt-svart metall med en gyllene detalj som fångar och sprider ljuset på ett vackert indirekt sätt och gör denna vägglampa perfekt som en stämningslampa i vardagsrummet eller dekorativ lampa i trappan och entrén.

Nitra dekor vägglampa från By Rydéns / Nordicnest.se
Nitra dekor vägglampa från By Rydéns / Nordicnest.se

Boho Mirror är en fantastisk spegellampa med en mjuk bakgrundsbelysning som gör att den passar bra bakom soffan, på väggen eller i korridoren och entrén. Boho-spegeln är gjord av tunna pappersremsor som kan se ut som fjädrar vid första anblicken.

Boho Mirror – Globen / Nordicnest.se

Planet Lamp från Please Wait To Be Seated är en serie dekorativa vägglampor som använder cirkulära, färgglada skivor för att efterlikna planeter och skapa en modern och konstnärlig belysning, perfekt för dig som vill ha en dekorativ vägglampa utöver det vanliga. Planet Lamp finns i flera färgkombinationer så att du kan välja dina favoritfärger.
Med magnetskivorna kan du flytta eller byta skivor själv.

Planet lamp – Please Wait To Be Seated / Andlight.se

Concentric Corona från Marset är en helt unik serie av stora, runda vägglampor som använder färg, skuggor och ljus för att skapa iögonfallande och oemotståndliga konstverk av vissa lampor. Corona-serien från Marset finns i flera vackra färger och storlekar och kan kombineras för att ge en förtrollande vacker effekt.

Concentric från Marset / Lampemesteren.se
Concentric från Marset / Lampemesteren.se
Concentric från Marset / Lampemesteren.se

Omega – dekorativ vägglampa från Globen Lighting

Omega – Mässing & svart är en dekorativ vägglampa från Globen: Designad av GL-Studio i färgad metall. Omega från Globen är en innovativ och mycket dekorativ vägglampa som använder indirekt belysning. Omega är uppdelad i två delar och består av en del med tre kontinuerliga plattor och en annan del med två kontinuerliga plattor. Du kan sätta dessa på väggen som du vill.

Omega svart vägglampa från Globen / Nordicnest.se
Omega Vägglampa från Globen / Nordicnest.se

Ariette – Flos

Designad av Tobi Scarpa för Flos. Ariette är en stor fyrkantig lampa gjord av glasfiber- och flamskyddsinsatser med 4 glödlampor. Detta stora väggljus «lyser» med ett bekvämt och dekorativt ljus och bjuder in nya platser och idéer om vägglampor i hemmet.

Ariette av Flos / Lampemesteren
Ariette av Flos / Lampemesteren

Planet – Stora runda vägglampor

Stora och runda vägglampor som skapar ett underbart ljus genom att ha tvåfärgade sidor. Välj mellan en gyllene, svart eller vit vägglampa som passar din hemstil.

Planet Black Wall light / Homeroom.se

Shine – Fischer & Honsel

Dekorativ och stor solformad vägglampa belagd med lövsilver som ger en underbar glöd i ljuset från glödlampan.

Shine / Lamp24.se

Wheel – Globen

Hjulet skapar ett fantastiskt dekorativt ljus och kan monteras både på taket eller på väggen. Lampan har formen av ett gammalt hjul där eken och navet i antik mässing skapar dekorativa nyanser.

Wheel – Globen / Kitchentime.se

Soho & Stay fra Light Point

Skapa och montera din egen lysande väggmålning med de vackra och populära Soho- och Noho-lamporna från Light Point. Lamporna består av runda och fyrkantiga vägglampor med en dekorativ yttre som skapar ett trevligt indirekt ljus.

Oavsett om du väljer att sätta ihop dem genom att kombinera färger och storlekar eller lämna dem ensamma på väggen, kommer dessa lampor att skapa ett trevligt indirekt ljus mot bakväggen och vara ett dekorativt element i interiören.

Soho – Lightpoint / Lampemesteren.se
Noho – Lightpoint / Lampemesteren.se
Soho – Lightpoint / Lampemesteren.se
Soho – Lightpoint / Lampemesteren.se
Noho – Lightpoint / Lampemesteren.se

Aura Sol – Vägglampa med bladguld

Aura Sol blir en exklusiv blickfångare i det rum som den hänger. Lampan är införd med guldblad som både glittrar i dagsljuset och skapar ett atmosfäriskt ljus och utstrålning på kvällen.

Aura Sun med guldblad / Lamp24

Mida – Slamp

Italian Slamp är en av branschens mest innovativa lampdesigners och tillverkare som inte bara skapar nya fantastiska mönster, utan de skapar också sina egna material som reflekterar ljus på nya sätt.

I Mida dekorativa vägglampa använder slam de patenterade materialen Lentiflex® och Opalflex® för att skapa en exklusiv lampa med en delikat ljus och färg.

Storlek – Slamp / Lampemesteren
Storlek – Slamp / Lampemesteren

Radio – Watt A Lamp

Inspirerat av de elektriska apparaterna från det senaste 1900-talet har Watt A Lamp skapat en lampa med en öppen ljuskälla och ett metallgitter som utstrålar ett fascinerande ljusspel.

Radio – Watt A Lamp / Lampemesteren.se

Diablo – Belid

Från Swedish Belid kommer nyheten Diablo vägg och taklampa. Den har en rund skivformad stil och består av flera färgglada cirklar. Dekorativ lampa som finns i flera färger.

Diablo – Belid / Homeroom