Hopp til innholdet

Oyster Lampa från Ferm Living – Skulpturell och rik vägglampa för dekoration

Oyster lampan från danska Ferm Living är en spännande och innovativ vägglampa som är perfekt för dekorativ belysning som hänger ensam på en vägg i korridoren, vardagsrummet eller badrummet. Oyster har en dekorativ, organisk form på grund av de mjuka, livliga kurvorna och är gjuten i återvunnet aluminium med en grov yta i svart.

Oyster vägglampa från Ferm Living / Lampemesteren.se

Lampans struktur och finish har ett distinkt, grovt uttryck över sig. Detta beror på att lampan är gjuten och inte produceras i en cnc-maskin. Dess grova, svarta ytkurvor och kurvor, med en dold ljuskälla som skapar liv och ett vackert indirekt ljus.

Oyster är en stor och långsträckt vägglampa, perfekt som väggdekoration / Lampemesteren.se

Oyster är perfekt om du vill ha en skulpturell och organiskt formad vägglampa som kan dekorera väggen. Perfekt att använda med andra svarta dekorativa element i hemmet eller som kontrastelement till vita eller färgade väggar. Oyster-lampan har en inbyggd LED som skapar ljus och skuggor och skapar en levande look som betonar lampans mjuka, organiska form.

Läs gärna mer om vackra lampor för badrum, se tips om vägglampor eller se Antika lampor – Lampor med själ & antik design.