Hopp til innholdet

Stora, fina och mysiga julstjärnor med ljus

Få julstämning med en stor och vacker julstjärna med ljus. Här hittar du fina, detaljerade och vackra julstjärnor i papper och metall i både traditionell och modernare stil.

Placera julstjärnan i fönstret eller häng den i ett hörn av vardagsrummet, häng den i en byrå eller i taket. Låt det fina, varma ljuset från några av dessa julstjärnor värma upp huset i vinterkylan och skapa en härlig, avkopplande julstämning.

Elsa Silver-Vit papperstjärna / Nordicnest.se
Elsa – Stor julstjärna från Watt & Veke / Nordicnest.se
Adventsstjärna DT Isak /Designtorget.se

Hängande julstjärna från serien Marigold, med grå skärm i papper. Mjukt designad lampa som är en fin kontrast till mer traditionella julstjärnor.

MARIGOLD – Julstjärna /Markslojd.se
Marigold – Bordsstjärna Vit/Mässing /Markslojd.se
Maravilla – Julstjärna Vit/Svart /Markslojd.se

Oslo från svenska Watt & Veke är en dramatisk och fascinerande julstjärna med djupa snitt och skarpa kanter, inspirerad av den dramatiska norska naturen och fjordarna. Julstjärnan är handvikt i halvtransparent papper och skapar ett vackert, dekorativt ljus i fönstret.

Oslo julstjärna – Watt & Veke /Nordicnest.se
Oslo adventsstjärna i grått /Nordicnest.se
Oslo – Watt & Veke /Nordicnest.se
Oslo – Watt & Veke /Nordicnest.se
Solina – En rund, hängande julstjärna /Markslojd.se
Solina /Markslojd.se

Snöblomma är en stor och vacker julstjärna som har byggts upp för hand med tre lager kalkerpapper, vikta på ett sätt för att imitera en ballerinas klänning som vecklas ut i en piruett. En vacker och mysig julstjärna som skapar ett varmt ljus i flera lager.

Snöblomma Stor julstjärna från Watt og veke / Nordicnest.se
Snöblomma finns i storlekar upp till 1 meter i diameter / Nordicnest.se

Angel Gabriel och Uriel från danska Le Klint är en vacker juldekoration som du kan hänga i fönstret, handvikt på traditionellt sätt, på samma sätt som de också gör sina underbara papperslampor.

Juldekorationerna är en del av deras Projekt Kärlek & Ljus. Det betyder att du stöttar en god sak när du köper en ängel. 2020 stödjer du det nybyggda Veteranhemmet i Odense, där syftet är att skapa en trygg miljö för veteraner och deras anhöriga.

Angel Gabriel – Handboard i Danmark av Le Klint /Lampemesteren.se
Angel Uriel – Le Klint /Lampemesteren.se
Angel Gabriel – handgjorda i Danmark av Le Klint /Lampemesteren.se
Maja adventsstjärna / Nordicnest.se

Jotex har ett stort utbud av både traditionella och unika julstjärnor i många färger, storlekar och former. En av deras nyheter är julstjärnan Vela . Denna är gjord av papper, kommer i 5 olika färger och har ett dekorativt utseende med skarpa kanter som påminner om utskjutande ljusstrålar. I mitten av julstjärnan finns en dold ljuskälla som skapar ett glödande ljus som sprider sig utåt mot ytterkanterna.

Spica – Vacker julstjärna ny från Jotex /Jotex.se
Vela julstjärna i vitt papper /Jotex.se
Vela julstjärna i färgat papper /Jotex.se
Eira – Ny och spännande julstjärna i färgat papper /Jotex.se
Eira – Stor och vacker julstjärna med ljus /Jotex.se
Eira – Stor och vacker julstjärna med ljus /Jotex.se

Julstjärnor finns i en mängd olika utföranden och material, en ny trend för 2020 är att använda naturmaterial som rotting för att skapa otraditionella, men mysiga och mysiga julstjärnor som skapar vacker julbelysning.

Gloria – Vacker handgjord stjärna i rotting /Nordicnest.se
Anna – vacker och handgjord julstjärna i rotting /Nordicnest.se

Lotus adventsstjärna från svenska Watt & Veke är gjord av kartong och formad som en vacker stjärna med taggar i flera lager med rundade spetsar. 

Lotus adventsstjärna / Nordicnest.se

Mer Fint julpynt till hemmet

Adventståg / Nordicnest.se
LED-adventsstake hus och figurer /Lamp24.se

Upptäck fler vackra lampor, läs bland annat mer om Juldekoration Lampor – Julby och julstad med ljus, sång och rörelse, Lampor för stugor utan el – Belysning med och utan batteri och Belysning för köket – Vackra lampor för köket.