Hopp til innholdet

Nutty – Fin exklusiv glaslampa från Design By Us

Den eleganta och ursnygga «Nutty»-serien från Design By Us är perfekt för att skapa en varm och exklusiv atmosfär och belysning som sätter stämningen. Lamporna av färgat och klart munblåst glas har en organisk och rundad form där ljuset från lampan skapar underbara reflektioner.

Design By Us använder ofta naturen som inspiration för sina vackra lampor, och har här inspirerats av formerna på en ekollon, med sin karaktäristiska keps av förgylld metall och vackert svängda munblåsta glas. Lamporna finns i flera storlekar och är lämpliga för att skapa ett dämpat och exklusivt intryck i hem, butiker och restauranger.

Eleganta former och varma färger /Lampemesteren.se

Designad av Rasmus Larsson för Design By Us, Rasmus Larsson ligger bakom en rad andra välkända designserier som de mycket populära Ballroom-lamporna och New Wave. En egenskap bakom alla dessa lampor är användningen av färgglatt glas, handblåst och handgjorda i hög kvalitet!

Nutty Glass lampor från Design By Us /Lampemesteren.se
Nutty finns i två storlekar – och flera färger /Lampemesteren.se
Nutty Glass lampor från Design By Us /Lampemesteren.se

Använd Nutty-lamporna ovanför matbordet, köksön eller i vardagsrummets mysiga hörn och låt det skapa en mysig atmosfär med en vacker modern twist. Lampan Nutty finns i olika storlekar, färger och material så att du kan hitta precis rätt sammansättning som passar inredningen.

Nutty Glass lampor från Design By Us /Lampemesteren.se

Upptäck fler vackra lampor, läs bland annat mer om Lampor för stugor utan el – Belysning med och utan batteri, Vackra lampor med vitt glas – Elegant och behagligt ljus och Belysning för köket – Vackra lampor för köket.