Hopp til innholdet

Ballroom Lampa – Vackra lampor och hänglampor i färgglatt glas och fina former

Ballroom pendellampe

Ballroom-lamporna från Design By Us är ett exempel på vacker och kreativ belysning som kombinerar modern estetik med en touch av klassisk elegans. Dessa lampor har en fantastisk förmåga att tillföra en lyxig atmosfär för ethvert rum, tack vare deras utsökta design och vackra handverk.
Design By Us är ett danskt designföretag känt för sin unika och dristiga design för interiördesign, och Ballroom-lampor är helt undantag. Lampen är handlaget av kompetenta glasblåsere som skapar de delikata glaskulene, mens metallrammen och detaljen gir ett sofistikerat och modernt uttryck.

Ballroom-lamporna från Design By Us finns tillgängliga i en rad färger och utföranden, vilket gör det enkelt att anpassa dem efter personlig smak och inredningsstil. De vackra glaskulorna skapar ett spel av ljus och skugga som ger en känsla av djup och atmosfär till omgivningen.

Dessa lampor är lika lämpliga i privata hem som på hotell, restauranger eller andra offentliga utrymmen. Oavsett om man väljer en Ballroom-taklampa, vägglampa eller bordslampa, kommer den garanterat att bli en blickfång och bidra till att skapa en exklusiv och inbjudande miljö. Design By Us ‘Ballroom-lampor är ett utmärkt exempel på hur innovativ design och traditionellt hantverk kan smälta samman och skapa belysningslösningar som är både vackra och funktionella.

Ballroom Blue med svart bas /Lampemesteren.se

Eftersom varje Ballroom-lampa är munblåst och unik, kommer det också att finnas små särdrag och naturliga oegentligheter i glaset som hjälper till att sprida och reflektera ljuset på sitt eget unika sätt. Varje lampa i Ballroom-serien har också en fin och dekorativ handmålad ring som komplimangerar helheten.

Klara, djupa färger och en elegant design är ofta kännetecknen för lamporna i balroom-serien. Lamporna kan också kombineras i olika färger.

Ballroom vägglampa från Design By Us /Lampemesteren.se

De vackra och färgglada Ballroom-lamporna finns i en komplett serie bestående av taklampor, ljuskronor, golvlampor, bordslampor och vägglampor och är perfekta för att skapa en färgstark och dekorativ belysning i hemmet och lägenheten.

Ballroom pendellamper /Lampemesteren.se
Rosa ballroom «XL» /Lampemesteren.se

Specifikationer för Ballroom-lamporna från Design By Us

  • Munnblåst glas
  • Handmålade detaljer
  • Diameter på 19 cm eller 33 cm
  • 2,5 meter lång sladd
  • E27 glödlampa bas
  • Svart tygsladd
  • Metall lampa kopp
Ballroom pendellamper /Lampemesteren.se
Fler färger och mjuka former /Lampemesteren.se
Liten lampa i Ballroom-serien /Lampemesteren.se

Eftersom varje ballroomlampa är munblåst kommer varje lampa att vara unik och skiljer sig från varandra.

Munblåsta lampor /Lampemesteren.se

De vackra och populära balroom lamporna finns i flera fina färger som kan kombineras med varandra.

Rosa / guld – /Lampemesteren.se

Ballroom lampor finns i två olika storlekar med en diameter på 19 cm och 33 cm. Det är tillrådligt att hänga lamporna i olika längder över ett bord eller i ett hörn av vardagsrummet.

Ballroom finns också i en vacker takljusvariant /Lampemesteren.se

Taklampa Ballroom /Lampemesteren.se
Ballroom finns också i en bordlampevariant /Lampemesteren.se

Design By Us har utökad sortimentet nu balshängen kommer också som vackra och eleganta vägglampor. Har den stora och vackra glaskupolen vilar på en tunn, lackerad arm som sträcker sig från väggfästet.

Liksom resten av ballroom-lamporna finns också vägglamporna i olika fantastiska färger och storlekar.

Vägglampa Ballroom «Rök» /Lampemesteren.se
Ballroom vägglampa /Lampemesteren.se

Se gärna mer vackra lampor i glas, fina lampor av trä eller hänglampor i glas