Hopp til innholdet

Apiales från Nuura – Graciös ljuskrona med glaskupol


Apiales från danska Nuura är en vacker och graciös ljuskrona med tidlös charm, mjukt ljus och ett fantastiskt hantverk. Apiales designades av designern Sofie Refer som har grävt in i användningen av glas i belysning och som har använt sin kunskap för att skapa denna vackra taklampa som kombinerar metall med traditionellt munblåsta glaskupoler.

Den här bilden saknar alt-text.  dess filnamn är Apiales-18.jpg
Apiales från Nuura / Lampemesteren.se

Apiales är en modern och romantisk ljuskrona och hänglampa som fungerar bra i alla rum i huset och finns i flera färger och storlekar som passar dina behov. Apiales har nyligen utökats med två nya lampor i samma serie, dessa har 9 glaskupoler i svartmetall och rökiga glaskupoler, samt bärnstensfärgat glas med metall i gyllene mässing.

Den här bilden saknar alt-text.  dess filnamn är apiales-in-black-metal-and-dark-glass.jpg
Apiales från Nuura / Lampemesteren.se
Den här bilden saknar alt-text.  dess filnamn är apiales-sofabord.jpg
Apiales 18 Ljuskrona i mässing med opalvita kupoler / Lampemesteren.se
Den här bilden saknar alt-text.  dess filnamn är Apiales-18-svart-1000x1000.jpg
Apiales 18 Ljuskrona Satin Svart / Opal Vit / Lampemesteren.se

Inspirationen för Apiales kommer från blommor, och de eleganta rören utvecklas som vackra blommastjälkar kompletterade med det munblåsta glaset. Varje glaskupol pekar ut från mitten av lampan och ger ljus in i rummet. Lampan är särskilt vacker när den är nedtonad och blir ett mittpunkt i husets belysning och passar perfekt över ett matbord, i vardagsrummet eller hängs upp genom trappor.

Nuura är ett dansk designmärke som specialiserat sig på belysning i nordisk stil med en sensuell och mjuk underton. Nuura hittar sin inspiration i naturens former och estetik, som har sin egen prägel på deras fantastiska och eleganta design.

Läs gärna mer om vackra lampor med många glaskulor, eller se dom fantastiska Ballroom-lamporna med färgad glaskupol från Design By Us. Se även tips för belysning i vardagsrummet eller fina lampor för stugan.