Hopp til innholdet

Vackra och eleganta munblåsta glaslampor från Ebb & Flow

Danska Ebb & Flow designar och tillverkar alla sina lampor i Europa och värdesätter handgjorda och munblåsta unika produkter som följer långa och kvalitetsmedvetna hantverkstraditioner. Ebb and flows glaslampor finns nu i en stor samling av bord, tak och pendellampor med glas i mönstret och färgat glas i en mängd olika former och storlekar.

Ebb & Flows lampor av glas, glaspendlar och kristalllampor tillverkas för hand och består huvudsakligen av rena basmaterial som glas, kristall och textilier. Designen har hämtat mycket inspiration från klassisk engelsk lantlig stil och den rena skandinaviska stilen.

Dekorativa glaslampor från Ebb & Flow /Unoliving.se

En glaslampa är utmärkt att använda som en dekorativ och elegant belysning i hemmet. Om du är orolig för effekten av bländning kan du välja en glaslampa med mönstrat eller räfflat glas som sprider ljuset på ett indirekt sätt och skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Ett bra tips är att investera några extra kronor i en bra och bekväm glödlampa som ger möjlighet till dimbarhet.

Pillar glaslampa från Ebb & Flow /Unoliving.se

Varje spår och mönster i dessa munblåsta glaslampor är tillverkade för hand och skapar en spridning av ljuset som gör att lampan skapar ett delikat ljusmönster och samtidigt hindrar lampan från att uppnå en hög bländningseffekt.

Vackra och eleganta glaslampor i färger och mönstrat glas /Unoliving.se
Dekorativa kupollampor av färgat glas – perfekt som bordsbelysning /Unoliving.se

Tillverkad i EU

Ebb and Flow har ett lokalt förhållningssätt till produktionen av sina lampor och interiörprodukter. Alla delar monteras och designas i Danmark, i Polen tillverkas lampskärmarna och alla glasprodukter. Kristallen tillverkas i Tjeckien och metalldelar i Italien.

Ebb & Flow tillverkar sina glaslampor i Europa

Munblåst glas och kristall

Varje lampa och skål produceras av en person som blåser in i ett blåsrör och använder luft för att forma glaset och kristallen för hand.

Denna traditionella metod utförs av människor som har varit engagerade i hantverket i flera år. Varje produkt har sin egen historia att berätta. Hans egen resa genom europeiska händer.

Ebb & Flow unika och handgjorda lampskärmar från Polen /Unoliving.se

Ebb & Flow har skapat ett vackert urval av glasbelysning. Designad i rena material, avslöjar den den naturliga skönheten hos metaller och glas. Glaslamporna kombinerar enkel och ren design med moderna detaljer och traditionella hantverksmetoder.

Horizon från Ebb & Flow – Glaslampor /Unoliving.se
Horizon från Ebb & Flow /Unoliving.se

Horizon passar perfekt över ett matbord /Unoliving.se
Vackra färgade lampor i glas med spår och mönster /Unoliving.se

Förutom vackra munblåsta glaslampor producerar Ebb & Flow även en elegant kollektion av vackra skålar och skålar i handgjorda högkvalitativa kristaller, producerade i Tjeckien med traditionella hantverkstraditioner.

Ebb & Flow Krystallskåler /Unoliving.se

En glaslampa är perfekt för att skapa en dekorativ belysning i hemmet, upptäck gärna flera vackra lampor av glas, bland annat Clam från Fritz Hansen – En elegant lampa av vitt glasVackra takpendlar och pendelampor i glas – inspiration och tips eller Ballroom Lamp – Vackra lampor och hänglampor i färgglatt glas och fina former.