Hopp til innholdet

Trelampa i supertunna björkplywood – Tom Rossau TR19

Trelamporna i TR19-serien består av en serie trälampor med supertunna björkskikt, som limmas över fallande träpelare. Lampan har inte bara en spännande design, utan användningen av den tunna björkfanér skapar ett härligt varmt ljus med synlig träfiber, perfekt över vardagsrummet, en köksö eller för stugan.

Använd varma glödlampor:
På bilderna nedan används varmvita LED-lampor, men du kan istället använda warmdim / dim2warm LED-lampor. Ett varmt och dämpat ljus får verkligen träet och den läckra varma känslan som en trälampa kan ge.

Finns i 3 storlekar

TR19 – Tom Rossau /Andlight.se

Tr19 Trelamporna finns i tre olika storlekar, från 32 cm perimeter till en stor lampa med en halvmeter omkrets. Stora lampor klarar sig bra över större bord, men hänger också med sina mindre varianter i olika höjder.

Innovativ design: danska Tom Rossau är en självlärad designer som genom LEGO fick känslan för den kreativa processen att skapa något från grunden. Han fortsatte med läderkläder, innan 2004 började han arbeta med träfanér. Hans lampor säljs över hela världen idag och leder användningen av trä för att skapa innovativa nya lampor.

TR19 – Tom Rossau /Andlight.se

Papper och träverk

TR19 finns i både pappers- och träversioner. Trä ger en djupare och varmare belysning, medan den lackerade papperslampan ger ett starkt och livligt ljus.

TR19 – Tom Rossau /Andlight.se
Ø40 Pappersversion överbord /Andlight.se

Trelampor skapar en härlig varm atmosfär med dess dämpade ljus och vackra trämönster. De supertunna trälamporna från Tom Rossau visar det vackra mönstret i träet genom ljuset från glödlampan.

Finns även som bordslampa – TR26 Tom Rossau /Andlight.se

Läs mer om Moderna lampor i trä från Secto Design, Vägglampa för hall och entré – Vackre lampor för hall eller Batteridrivna lampor – Vackra lampor med batteri för dekoration och fest.