Hopp til innholdet

Snygga metalltrådshyllor för kök, badrum och vardagsrum. Panton-tråd från Montana

Skapa din egen unika stil med dessa vackra, moderna trådhyllor i hemmet som har gott om plats för köksredskap, textilier, böcker eller skor. Hyllorna har en modern, universell och elegant design som gör att de passar fint in i husets alla rum, såsom badrum, hall, kök och sovrum.

Trådhylla i svart metall – Sätt dem gärna ihop för större förvaring / Nordicnest.se
Snygg som vägghylla eller som en liten byrå / Nordicnest.se
Trådhyllorna kan sättas ihop och skapa unik väggförvaring / Nordicnest.se

Panton Wire från Montana är ett snyggt modulärt trådhyllsystem som finns i många färger, former och storlekar och som enkelt kan monteras eller utökas för att skapa sina egna distinkta kombinationer. Trådhyllorna kan även användas stående direkt på golvet, antingen som ett litet sidobord eller placerade ovanpå varandra som en golvstående hylla.

Montana Trådhylla här använd som sidobord / Nordicnest.se

Trådhyllorna är uppbyggda med tättslutande och robusta järnstänger som är rundade i kanterna, men robusta och formstabila nog för att kunna bära vikt eller staplas på varandra.

Trådhyllorna finns i både fyrkantiga och större avlånga modeller / Nordicnest.se

Dessa eleganta trådmetallhyllor är till exempel väldigt snygga att montera i badrummet då du inte behöver oroa dig för fukt och flera av hyllorna är tillräckligt djupa för att du kan använda dem till väggförvaring av handdukar och liknande.

Du kan även få bordsskivor som täcker två eller tre trådhyllor / Nordicnest.se

Se gärna fler tips för vacker inredning och design, se bland annat Bänk för hall – Vackra bänkar och förvaringsbänkar för hall och entréInredning och möbler för hall – Entrémöbel Inspiration eller Soffbord i trä – Vackert bord för vardagsrum och soffa i trä.