Hopp til innholdet

Rusakko från Marimekko – En mönstrad och färgglad serie för bord och dekorationer

Om du letar efter en färgstark och dekorativ serie för servis eller till inredningen kanske den charmiga nya serien Rusakko från finska Marimekko är något för dig. Denna färgglada och mönstrade serie full av organiska och geometriska former är en fröjd för ögat och väcker uppmärksamhet med sin användning av både jordfärger och starka kontrastfärger.

Rusakko är inspirerad av de finska skogarna och har en mönstrad vit hare i fokus för sin design, omgiven av naturliga inslag från skog och natur.

Rusakko kombinerar kontraster och mönster på ett vackert sätt / Nordicnest.se
Ett dekorativt bord / Nordicnest.se
Massor av färger och intrikata mönster / Nordicnest.se

Rusakko är en dekorativ serie full av mönster och livfulla färger, inte bara kan du dekorera middags- och frukostbordet med denna distinkta och eleganta serie. Men du kan också föra in element, färger och mönster in i andra rum i hemmet, till exempel genom att dekorera med de fina kuddarna, hänga upp en rysk kokoshandduk eller dekorera bordet med en vacker duk eller vaxduk.

Förkläde och kudde i Rusakko-serien / Nordicnest.se
Den mönstrade och färgglada Rusakko-serien kommer även i mönstrade textilier / Nordicnest.se
Duk och assiett med den vita haren omgiven av inslag av skogen / Nordicnest.se

Upptäck gärna fler vackra tips för bord och hem, läs mer om Eleganta och vackra bord av marmor och sten, Vackra dekorativa och trådlösa lampor som du kan bära runt i inredningen och Inredning och möbler för korridor och entré – Entrémöbler Inspiration.