Hopp til innholdet

Eleganta och vackra bord av marmor och sten

Marmor tillför elegans och lyx och har en tidlös kvalitet som är mycket motståndskraftig mot repor, skador och dagligt bruk. Med dessa vackra bord av marmor och sten kan du få fram en dekorativ och unik stil i ditt hem och samtidigt få en möbel som kan hålla i generationer.

Ninety Table XL i marmor / Confidentliving.se
Nyland soffbord marmor /Jotex.se
Nyland soffbord marmor /Jotex.se

Androgyne från Danmarks Menu är ett spektakulärt avlångt bord som passar utmärkt som loungebord, soffbord eller som fristående bänk. Bordet finns i flera varianter som både en fullvärdig marmorvariant, eller som en kombination av marmorbänkskiva och stödben av vackert snidat trä.

Androgyne kombinerar här valnöt och marmor /Nordicnest.se
Androgyne bord i helmarmor /Nordicnest.se
Androgyne från Menu /Nordicnest.se

Detta soffbord är tillverkat av lyxig Kunis brecciasten och kännetecknas av karakteristiska ådror och mineralfragment i en varm neutral nyans. Bordet är lika imponerande för avslappnad middag eller för att visa böcker och föremål. Androgyne kommer från den Köpenhamnsbaserade norska arkitekten Danielle Siggerud.

Androgyne marmorbord med vackert stenmönster /Nordicnest.se
Luigiane Soffbord Marmor /Jotex.se

Fly från &Tradition är ett härligt loungebord med rundade kanter och toppplatta av utsökt marmor. Perfekt för ett stilrent och modernt hem.

Fly lågt loungebord i vacker marmor från &Tradition /Nordicnest.se
Fly lågt loungebord i vacker marmor /Nordicnest.se

Verde från WOUD är ett lyxigt och stilrent marmorbord som passar perfekt i soffhörnet. Bordet är slitstarkt, lätt att rengöra och kombinerar metall, ekfaner och en dekorativ rund platta av dekorativ och polerad marmorsten. Med sina runda och ovala former är detta också ett praktiskt bord som är lätt att flytta runt när bordet placeras som soffbord.

Verde med brun och svart marmorplatta /Nordicnest.se

Designern Rikke Frost har överfört de runda och ovala linjerna i sin Verde-spegel till ett distinkt soffbord. Den nedre bordsskivan är gjord av målad ekfaner och ovansidan av marmor, vilket ger en sofistikerad men ändå organisk känsla. Skenorna på metallramen gör att du säkert kan placera blomkrukor och andra föremål nära kanten, så Verde passar lika bra som soffbord, sidobord eller växtbord.

Verde bord med härlig mönstrad grön marmor /Nordicnest.se
Perfekt som soffbord med sina mjuka linjer /Nordicnest.se

Lato från &Tradition är ett exklusivt sidobord med en bas av vackert polerad marmor i vit eller mörk sten och ett toppbord av massiv ek eller valnötsträ. Sidobordet har en flexibel design som gör det enkelt att placera runt i hemmet, antingen i en läshörna eller genom att placera dem i par som eleganta soffbord.

Lato – Runda sidobord av marmor och trä / Nordicnest.se
Lato – Runda sidobord av marmor och trä / Nordicnest.se

Läs gärna mer om Vackra dekorativa och trådlösa lampor som du kan bära runt i inredningen, Vackra hyllor till köket – För förvaring och inredning och Runt soffbord i fin design för alla interiörstilar.