Hopp til innholdet

Runt soffbord i fin design för alla interiörstilar

runde sofabord

Ett rundt soffbord kommer ofta att bära lätt till vardagsrummet, antingen framför soffan eller som ett fint sidobord intill en fåtölj. Det finns många fina soffbord som har en rund form, och de finns i många material, storlekar och färger. Här kan du få inspiration och upptäcka nyheter och populära soffbord med rund form i trä, glas, mässing eller marmor.

SK15 från In Between är ett vackert och elegant soffbord i ren skandinavisk stil, med svängda linjer och vackert hantverk. Soffbordet SK15 har ett minimalistiskt och stilrent utseende, medan ek i trä ger värme och ett naturligt inslag. Kombinera gärna soffbordet med den nedre sidobordsmodellen om du har ett behov. SK15 kommer i tre färger, vitoljad ek, brunbetsad ek eller svartmålad.

Soffbord från In Between i ek / Nordicnest.se
Soffbord från In Between i olika färger / Nordicnest.se
Pedera – Gubi /Nordicnest.se
Pedera – Gubi /Nordicnest.se

Umage Hang Out är ett Soffbord i ren och minimalistisk design. Kombinationen av trä, metall och läder ger soffbordet ett klassiskt skandinaviskt uttryck. Under bordet hänger en avlastningsyta, i artificiellt läder, där du kan lägga tidningar, fjärrkontroller och andra småsaker.

Umage Hang Out /Trendzone.se

RÖDBY Runt Matbord Teak. Köksbordet är designat i en klassisk modell vilket gör att det känns tidlöst och hållbart.

RÖDBY Runt Matbord Teak /Homezan.se

Jeanette är ett fantastiskt soffbord med massiva teakhögar och en naturlig teakbordyta med vacker struktur och trämönster. Detta naturliga soffbord kombineras elegant med de flesta andra inredningsstilar och skapar värme och värme i rummet.

Jeanette – Soffbord i teak / Jotex.se

Denita är ett elegant, rundt soffbord av mörkt mangoträd med en gyllene mässingsbordsskiva som skapar en vacker effekt och en fantastisk kontrast till det mörka träet.

Denita – Rundt soffbord i mangoträd / Homeroom.se

Root Runt Matbord av Teakrot med Glasskiva. Detta unika och annorlunda matbord består av en rund fasad glasskiva som bärs upp av ett underrede av en naturligt formad rot av träslaget teak. Den massiva roten som kan skådas genom bordskivan ger rummet en organisk och varm känsla där design möter natur.

Glasbord med Trädrot /Homezan.se
Glasbord med Trädrot /Homezan.se

Essence: Gediget, runt matbord med underrede av metall. Bordsskiva i lackad massiv vildek. Skivan har naturliga kvistar vilket gör att varje bord får ett unikt utseende.

Essence /Homeroom.se

Eva solo Savoy är ett härligt rundt soffbord som finns i massiv ek med en enkel och elegant bas. Välj mellan tre ytor, inklusive mörkrökt ek eller en ljusare yta av oljebehandlad ek. Det runda Savoy-bordet är utmärkt för både ett soffbord i vardagsrummet, eller som ett sidobord eller nattduksbord.

Välj mellan 60 cm eller 90 cm versioner – eller kombinera två av borden tillsammans.

Eva Solo Savoy / Glas och interiör
Eva Solo savoy / Glas och interiör

Turning Table  from Menu är ett snyggt soffbord med en smart förvaringslösning för alla små saker du lägger hemma. Detta vackra bord kommer i färgerna vit ek eller svart ek med mässingsdetaljer.

Turning table från Menu – Svart / Lannamobler.se
Turning table från Menu – Svart / Lannamobler.se

Tonga – Snyggt betongbord liggandes på en bordsram gjord av akaciaträ. Betongen har förseglats med ett vax för att ge ett aktivt skydd mot fläckar.

Tonga soffbord från det svenska märket Artwood /ConfidentLiving.se
Tonga soffbord från det svenska märket Artwood /ConfidentLiving.se

ERIK Runt Matbord i Teak. Ett stort runt teakbord där man balanserar slottskänsla med skandinavisk lantlig rustik. Den fem centimeter tjocka toppskivan bärs upp av ett stabilt underrede bestående av fyra valvformade ben.

ERIK Runt Matbord i Teak /Homezan.se

Koppla av på soffan med de vackra och naturliga trämöblerna från HK Living . Dessa nya soffbord har en klassisk design av massivt, återvunnet trä som passar bra med de flesta interiörstilar och färger, och kombinerar dessa naturliga material med några vackra trälampor .

Teak från HK Living finns i flera storlekar / ConfidentLiving.se
Teak från HK Living finns i flera storlekar / ConfidentLiving.se

Tara är en uppsättning av två runda soffbord i olika storlek och höjd som kan placeras sida vid sida eller inuti varandra. Den vackra, strukturerade glasytan ger en extra dimension till detta annars det snygga soffbordet.

Tara soffbordssats / Homeroom

Diva är, som namnet antyder, ett elegant och dekorativt soffbord av gyllene mässing och ett härligt rött färgat härdat glas som skapar en underbar kontrast och blir en riktig blickfång i hemmet.

Diva – Dekorativt soffbord / Homeroom.se

Ett underbart vackert soffbord från Dutch Dutchbone! Tabell boss består av ett intrikat nätmönster av mässing med en övre tabell av grön marmor. Detta underbara och lyxiga soffbord skapar färger, liv och kontraster och oser av elegans.

Boss – Marble & Messing från Dutchbone / Unoliving.se
Boss – Marble & Messing från Dutchbone / Unoliving.se
Soffbord Stone /Homeroom.se

Se vackrare möbler eller få inspiration för andra interiörer och mönster , läs bland annat om fina, stora och långa matbord eller byråer för hallen och vardagsrummet .