Hopp til innholdet

Vackra hyllor till köket – För förvaring och inredning

En vägghängd hylla på köksväggen är perfekt för både förvaring och för att hänga upp köksredskap, spatlar, grytvantar och mycket mer. En vägghylla för köket är också bra för att skapa en rustik eller lantlig stil, men de passar alla köksstilar. Här kan du hitta vackra hyllor till köksväggen som passar både det rustika, moderna, lantliga eller industriköket.

Vägghyllor till köket är också ett bra alternativ till traditionella väggskåp om du planerar att bygga ett nytt kök, speciellt om du har en snygg panelvägg eller kakelvägg på baksidan som du vill visa upp.

Stark är en 5-rums vägghylla i svart metall som passar perfekt i badrummet eller köket om du behöver extra förvaringsutrymme. Hyllan är lätt att sätta upp och är trevlig att använda i rum där du vill använda svarta möbler eller där du vill ha en rustik eller industriell känsla.

Kraftig vägghylla i svart metall / Jotex.se

Wire från danska Nordal är ett mycket snyggt system av vägghyllor, byråer och skåp för kök, entréer och vardagsrum som har en rustik, industriell känsla, men som samtidigt är moderna och stilrena. Tråd finns i flera storlekar och varianter vilket gör att du kan montera ditt eget system individuellt eller som en kombination av flera vägghängande hyllor och golvstående skåp.

Wire från Nordal /Unoliving.se
Wire från Nordal /Unoliving.se
Wire från Nordal /Unoliving.se
Glashängare för vägg och tak från Hahn / Kitchentime.se

Hyllsystemet String har sedan det ursprungligen designades av Nisse Strinning 1949 varit ett populärt val för förvaring och system i hemmet. Efter många år har String vägghyllor fått många smarta uppgraderingar på vägen och framstår idag som det självklara valet för dig som vill ha både kvalitet och familjär design, samt oöverträffad funktionalitet och flexibilitet.

Med sina många möjligheter för individuell anpassning är detta system ett enkelt sätt att fylla en tom vägg med smarta förvaringslösningar som passar ditt kök och användning.

Stringsystem – Perfekt för kök /Nordicnest.se
String Pocket vägghyllor /Nordicnest.se
String Pocket vägghyllor /Nordicnest.se
Stringhylla och hyllsystem /Nordicnest.se
Stringficka svart vägghylla /Nordicnest.se

String finns i ett antal färger och kan utökas som du vill, det finns även ett separat ritprogram för hyllorna om du vill göra något från grunden. Många använder dessa vägghyllor som ett alternativ till traditionella köksskåp för att få ett öppnare kök.

Stringhylla och hyllsystem /Nordicnest.se
Stringhylla och hyllsystem /Nordicnest.se

Wired från House Doctor finns i två storlekar och olika färger och är väldigt praktiska vägghyllor för köket. Perfekt att eftermontera för att ställa undan krukor, kryddor och örter på ett öppet och dekorativt sätt.

Wired från House Doctor över köksbänk /Kitchentime.se
Marmorhylla Grön Marmor – House Doctor / Kitchentime.se

Stacked från Muuto är ett smart och lekfullt system som gör det enkelt att skapa din alldeles egna unika kombination av vägghyllor. Kombinera färger, former och storlekar och blanda dem som du vill, låt dem stå horisontella eller stå upprätt, du kan också enkelt placera dem ovanpå varandra från golvet och uppåt.

Stacked från Muuto /Nordicnest.se

Stacked ger med andra ord en flexibel köksinredning och passar utmärkt som ett vackert alternativ till väggskåp.

Stacked från Muuto /Nordicnest.se
Stacked från Muuto /Nordicnest.se

Pythagoras-hyllorna från Maze är en dröm för gör-det-självälskare. Den obehandlade ytan på hyllan kan ytbehandlas efter tycke och smak. Måla, betsa eller dekorera på annat sätt för att skapa en ordentlig personlig inredningsdetalj. Du kan också välja mellan flera olika ytbehandlingar på fästena. De smarta fästena gör att du kan placera hyllorna på en rad olika sätt, antingen tillsammans eller separat.

Pythagoras – Maze / Nordicnest.se
Pythagoras – Maze / Nordicnest.se

Få fler tips på vacker inredning i hemmet, se bland annat Pop Art: Spegel väggdekorationer – Mirror Sculptures från Panton, Fåtölj med stil – A Conversation Piece från Umage, eller få tips på Retro interiör – Skapa vackra interiörer och stil med en retrokänsla.