Hopp til innholdet

Patrone – Vackra takspottar och lampor i modern stil

Patrone från Thorup Copenhagen är en mångsidig serie av lampor och takspotlights producerade och designade i Köpenhamn. Belysningen har en modern och tidlös design som passar perfekt in i alla rum. Bearbetad av massiv mässing och färdigbearbetad för hand i Köpenhamn, Patrone kommer med en dekorativ räfflad, industriell yta och i fina färger.

Designad av Kasper Thorup, Patrone-serien kommer i en stor serie av vägglampor, pendlade pendlar och takspotlights som kommer att skapa en elegant atmosfär och passa in i alla rum.

Patrone i mässing som kommer att utveckla en distinkt patina med tiden /Lampemesteren.se
Vägglampor i Patrone-serien /Lampemesteren.se

Handgjord i Köpenhamn

Var och en av lamporna är bearbetade med hög precision av massiva mässingsämnen, där mönstret och räfflorna senare skärs ut med diamantblad och lamporna färdigställs för hand. Med en kombination av modern teknik och traditionella metoder skapar Thorup Copenhagen lampor av få, men noga utvalda råvaror som är tänkta att hålla. Medan de pulverlackerade lamporna i svart och brunt kommer att behålla sin färg, kommer mässingslamporna att utveckla en naturlig patina med tiden.

Designad och tillverkad i Köpenhamn

Takspotter i design

Patrone från Thorup Copenhagen är ett vackert alternativ till traditionella fyrkantiga utanpåliggande downlights eller infällda downlights. Dessa takspotlights finns i flera varianter, både vinklade teleskopspotlights och runda takspotlights. Med en dekorativ räfflad yta i läckra, moderna material och färger skapar dessa taklampor ett exklusivt uttryck i hemmet.

Perfekt för att fokusera ljus på väggar, tavlor, konst eller ner på köksbänkar och liknande.

Patrone från Thorup Copenhagen /Lampemesteren.se

Takspotlights kommer som infällda och takmonterade alternativ i 3 eleganta färger – Perfekt för att skapa en levande ljusscen i hemmet.

Patrone takspotlights med ytmontering /Lampemesteren.se
Patrone takspotlights med infälld montering /Lampemesteren.se
Moderna och exklusiva takspotlights /Lampemesteren.se

Takspotlights har ett brett användningsområde och kan enkelt installeras som ett alternativ till traditionella infällda downlights. Använd dem gärna i köket för att belysa bänkskivor, köksön och väggen. De kan användas i sovrum utöver vägglamporna i samma serie, eller i hallar och entréer.

Patrone takspotlights i köket /Lampemesteren.se
Patrone från Thorup Copenhagen /Lampemesteren.se

Förutom moderna och snygga takspotlights kommer Patrone även som eleganta pendlade pendellampor och praktiska vägglampor som kan vridas och böjas. Häng gärna upp taklamporna i kök och vardagsrum, montera dem på rad eller klunga ihop dem över ett bord eller i ett hörn.

Vägglamporna är perfekta för både sovrum, vardagsrum eller köksvägg. Använd dem till exempel för att lysa upp köksbänken.

Dekorativ och stilren modern belysning /Lampemesteren.se
Häng dem gärna ihop i din egen stil /Lampemesteren.se
Patrone vägglampa som läslampa /Lampemesteren.se
Mångsidig serie av vägglampor för kök, vardagsrum och sovrum /Lampemesteren.se

Läs gärna mer om vacker belysning, se våra tips LED-downlight för bostäder – Råd och inspiration för downlight, Fler downlights i tak: Retrofit av downlights och Taklampor till Köksö – Elegant belysning i köket.