Hopp til innholdet

Orientalisk lampa med dekorativt ljus

Här kan du se flera vackra och vackra lampor i orientalisk stil. Denna stil kännetecknas av ett antikt utseende med detaljerade och invecklade mönster. Orientaliska lampor kan hängas från taket, där de vackra mönstren i metallen bildar en underbar bild, och kastar vackra skuggor i rummet. Den orientaliska stilen är lätt att känna igen med sina detaljerade mönster i lampskärmen som gör hål från varifrån ljuset sänds ut och traditionellt har använts i stor utsträckning i arabiska länder, Indien och Mellanöstern.

Orientalisk taklampa koppar – Maruf 5 /Lamporochljus.se
Orientalisk taklampa guld 19 cm – Mowgli /Lamporochljus.se

Jasmine är en vacker päronformad indisk orientalisk lampa med en invecklad design och mönstrade perforeringar som släpper igenom ljus. Lampan finns i flera versioner, färger och storlekar och passar perfekt över ett matbord eller som dekorativ belysning.

Jasmine orientalisk lampa / Lamp24.se
Oriental bordslampa guld 28 cm – Mowgli /Lamporochljus.se

Orient från Fritz Hansen är en modern tolkning av traditionella östra och orientaliska lampor med ett orientaliskt inspirerat formspråk, men med en modern elegant finish och underbara moderna färger. Lamporna har en strömlinjeformad ljusdesign med suverän ljusstyrka och är perfekta som dekorativa hängen över köket eller vardagsrummet.

Orient Fritz Hansen / Lampemesteren.se
Orient Fritz Hansen / Lampemesteren.se
Orient Fritz Hansen / Lampemesteren.se
Dekorativ och indianinspirerad lampa / Homeroom.se

Byrsa från belgiska Lucide är en orientaliskt inspirerad bordslampa med en invecklad design och en fantastisk finish. Byrsa lyser elegant med sina fantastiska färgade glaskristaller placerade i små ljushål på lampan. Bordslampan kommer i brun metall med ett antal invecklade och har detaljerade mönster runt lampan och sätts in med färgglatt glas, vilket skapar ett fint ljusspel över bakväggen. .

Byrsa från Lucide / Lamp24.se

Chanda och Deva från AG Home är båda vackra lampor med en orientalisk twist. Välj mellan antikrost eller patinerad metall.

Deva – AG Home / Homeroom.se
Chanda – AG Home / Homeroom.se

Oasis är en liten golvlampa i marockansk och orientalisk stil som också kan användas som bordslampa på större ytor eller placeras längs golvet och trappan. Lampan har ett invecklat och detaljerat mönster i metallskärmen där ljuset tränger in och kastar vackra skuggor och ljusspel längs väggen.

Oasis från Kare Design / Lamp24.se

Hermine är en vacker serie lampor från danska By Rydens med orientalisk orientalisk inspirerad design. Skärmarna har ett detaljerat perforerat mönster och en matt mässingsmetallskärm. Dessa vackra orientaliska lampor är perfekta för att skapa en mysig atmosfär i hemmet och inredningen.

Hermine – Orientlampa från By Rydens / Homeroom.se
Hermine – Orientlampa från By Rydens / Homeroom.se
Hermine – Orientlampa från By Rydens / Homeroom.se
SITA bordslampa / Homeroom.se
Bordslampa Tahar / Lamp24.se

Harald är en orientaliskt inspirerad lampa med svart textilskärm och ringformiga utskärningar. Lampskärmens insida är guldfärgad. När ljuset är tänt ger reflektionerna och öppningarna en speciell orientalisk belysning.

Harald – orientalisk inspirerad lampa / Lamp24.se
Gita taklampa / Homeroom.se

Se fler vackra Glamorösa och eleganta lampor – Skapa en belysning med stilBelysning för köket eller Antika lampor – Lampor med själ & antik design.