Hopp til innholdet

Mångsidigt dekorativt Växtlåda för växter, smink och inredning – Plant Box från Ferm Living

Plant Box från Ferm Living är en stilren möbel som kan användas till många saker runt huset, använd den som växtlåda, för att dekorera med gröna växter, ställa ut vaser, placera en bordslampa eller organisera inredning både inomhus och utomhus.

Plant Box är en populär låda och extrabord från danska Ferm Living som ursprungligen designades för att lyfta upp växter från marken, men den eleganta och stilrena växtlådan används även till många andra ändamål. Med eller utan tillbehör kan den användas som ett mångsidigt och lätt extrabord och byrå för att organisera tidningar, smink, köksredskap och mycket mer.

Rektangulära växtlådor från Ferm Living /Lampemesteren.se
Runda upphöjda växtlådor från Ferm Living /Lampemesteren.se

Plant Box från Ferm Living är ett väldigt mångsidigt sidobord som kan användas till mycket mer än vad namnet antyder. Det finns bland annat avdelare och extrabord som kan placeras ovanpå och innanför växtlådan. Använd den till exempel för att organisera tidningar och tidningar, eller använd den som extrabord i badrummet och sovrummet.

Plant Box – Elegant sidobord för badrummet /Lampemesteren.se
Plant Box kommer med tillbehör – Använd den till mycket annat /Lampemesteren.se
Med en bricka kan du förvandla Plant Box till ett elegant sidobord /Lampemesteren.se
Fantastiskt sidobord för dekoration /Lampemesteren.se
Plant Box från Ferm Living /Lampemesteren.se
Plant Box från Ferm Living /Lampemesteren.se

Planteringskärlen från Ferm Living har en stram och stilren design, vilket skapar en stor kontrast till runda krukor och de naturliga variationerna i växter och buskar. Plant Box kommer även i flera snygga och kontrasterande färger så att de kan poppa ut i inredningsstilen inifrån och ut.

Skapa snygga kontraster i form och färg /Lampemesteren.se

Upptäck fler vackra interiörer, läs bland annat mer om Eleganta och vackra bord av marmor och sten, Vackra dekorativa och trådlösa lampor som du kan bära runt i inredningen och Vackra hyllor till köket – För förvaring och inredning.