Hopp til innholdet

Lampor från Showroom Finland – Modernt och hållbart

Vackra, innovativa och moderna lampor från Showroom Finland, som finns i flera färger, former och komplicerade, spännande mönster. Showroom Finland använder naturliga, lokala produkter för att skapa lampor och belysning i fina geometriska mönster som skapar vackert ljusspel.

Intrikata geometriska mönster och naturliga råvaror /Nordicnest.se

Efter lång erfarenhet från andra finska designbyråer startade Tuula och Leena sitt eget företag. Målet och visionen var att skapa modern design av naturliga, lokala ingredienser. Idag har Showroom Finland ett växande sortiment av produkter och använder både kartong och trä i sina produkter.

Sedan starten 2001 har Showroom Finland vunnit många designpriser för sin innovativa och hållbara belysning, inklusive design plus från Frankfurt 2003, och senare Bra design, Bra grön designpris och Eco design är några av de utmärkelser som showroom-lamporna i Finland har vunnit .

Showroom Finland är ett Helsingforsbaserat företag med en produktportfölj som består av intelligent design och naturliga, lokala produkter. Skogarna i Finland erbjuder hållbara resurser för att producera vackra plywood- och kartonglampor. 

I Finland har du lång expertis inom design av trälampor, inklusive de populära sektolamporna . Showroom Finland använder denna expertis för att skapa vacker belysning som blir morgondagens klassiker.

Lamporna från Showroom Finland finns i tre färger /Nordicnest.se
Dekorativa moderna trälampor i vackra former /Nordicnest.se
Lamporna från Showroom Finland kommer också som golvlampor /Nordicnest.se

De vackra trälamporna är mycket lämpliga som dekorativ belysning i ett modernt hem, eller som en spännande belysning i stugan där de naturliga ingredienserna skapar en mysig atmosfär.

Vackra geometriska former skapar fantastiskt lätt spel /Nordicnest.se

Läs mer om belysning i vardagsrummet, eller se de populära och dekorativa lamporna från sekto design.