Hopp til innholdet

Jinda – Fina och traditionella lampor med lutande tygskärm

Jinda är en vacker och snygg golvlampa i traditionell skandinavisk stil som med sin lutande lampskärm ger en fin läslampa och därmed är trevlig att placera i vardagsrumshörnet, bredvid soffan eller bredvid en fåtölj. Golvlampan finns i flera mjuka färger som passar bra i en klassisk inredningsstil där du vill ha en golvlampa som ger ett mysigt och bekvämt ljus.

Jinda – Snygg och mysig lampa / Lamp24.se

Använd gärna denna golvlampa i vardagsrummet, vardagsrummet eller sovrummet för att skapa ett vackert och svagt omgivande ljus som är både skonsamt men samtidigt tilltalande. Lampskärmen är gjord av vackert sammetstyg medan stolpen och basen är gjorda av behandlat trä som skapar en vacker, harmonisk kontrast.

Jinda-serien kommer också som vackra vägglampor och bordslampor med samma lutande lampskärm som båda skapar stil, samtidigt som det ger ett fint och dekorativt ljus.

Jinda – Snygg och mysig lampa / Lamp24.se
Jinda – Snygg och mysig lampa / Lamp24.se

En golvlampa är en viktig del av belysningen i ett hem och kommer att vara en del av den skiktade belysningen du vill uppnå för att skapa ett bekvämt och livligt spel i hemmet. Läs gärna mer om hur du kan planera belysning eller tips för belysning i vardagsrummet och lampor till köket.