Hopp til innholdet

Greenpan – Eleganta non-stick grytor och stekpannor utan teflon och kemikalier

Med åren har det blivit mer känt hur skadliga teflon, PMMA och andra kemikaliebaserade non-stick beläggningar kan vara för hälsan om ytan skadas av till exempel användning av metall eller andra verktyg som skapar hål i beläggningen .

Greenpan har löst detta genom att utveckla en unik diamantbehandlad keramisk yta som är non-stick, men helt fri från skadligt teflon, PFAS, PFOA, bly, kadmium och andra kemikalier.

Padova från Greenpan – diamantbehandlade keramikpannor och kastruller /Nordicnest.se

Padova-setet med kastruller och kastruller kommer i fräscha färger men har mer än snyggt utseende. Grytor och kastruller är byggda i en duosmidd hårdanodiserad aluminiumkonstruktion som gör dem extra sega och reptåliga, samtidigt som de främjar en jämn värmefördelning.

Padova giftfria nonstick grytor och stekpannor /Nordicnest.se
Padova fungerar perfekt för gas, induktion, el eller ugn /Nordicnest.se

Giftfri nonstick-beläggning och jämn värmefördelning

Extra tålig non-stick beläggning förstärkt med diamant som värmer jämnt och ger utmärkta och långvariga resultat. Beläggningen är säker för metallredskap och är lätt att rengöra varje gång.

Magneto är en förstärkt bas som ger jämnare värmefördelning och förhindrar skevhet över tid.

Magneto™ är en tjock bas av kopparförstärkta ferromagnetiska partiklar som appliceras på botten av varje panna. Eftersom den är integrerad i basen behöver du aldrig oroa dig för vridning. Oavsett om du använder en induktions-, el- eller gashäll kan du förvänta dig snabb, jämn värmefördelning och felfria resultat.

Padova från Greenpan kommer i en rad fräscha färger /Nordicnest.se

Läs gärna mer om Trädgårdsmöbler i Bambu – Natural & Charming, Skänk och byrå för hall och vardagsrum – Inspiration och tips och Belysning i vardagsrummet Tips & inspiration.