Hopp til innholdet

Escape – Modern och dramatisk trälampa för hem eller restaurang

Escape from LZF är en spännande avantgardistlampa i trä med en modern design som väcker uppmärksamhet och samtidigt skapar ett dekorativt ljus. Lampan har en komplex design som skapar ett fantastiskt ljus som samtidigt ser bra ut och dekorativt. Detta är en perfekt lampa för dig som vill ha något som ser modernt och snyggt ut, samtidigt som den har den fantastiska strukturen och värmen från en lampa i naturligt trä.

Escape – Modern taklampa i tre från LZF / Lamp24.se

Lamporna finns i två storlekar och i ett antal nyanser så att du kan kombinera dem efter varandra i olika rum eller över olika bord om du har en restaurang eller ett kafé.

Escape – Modern taklampa i tre och fler färger från LZF / Lamp24.se

Designad av Ray Power som en modern hänglampa, har Escape flera fanérark av trä, ihop på ett sätt som påminner om domino som trotsar tyngdkraften med sitt dramatiska och spännande utseende. Lampan består av flera rektangulära fanérplattor i trä som korsar varandra och omfamnar den centrala ljuskällan.

Escape – Modern taklampa i tre från LZF / Lamp24.se

Eftersom Escape finns i flera storlekar och färger är dessa trälampor perfekta för att hänga i ett vertikalt kluster i höga eller trånga rum, som ingången, foajén eller trapphuset.

Escape – Modern taklampa i tre från LZF / Lamp24.se

Escape designades av den irländska designern Ray Power, vars skapelser har vunnit flera internationella priser. Taklampan från LZF är tillverkad av trä som är hållbart och miljövänligt (FSC®-certifierat).

Läs mer om eleganta och vackra trälampor, inklusive Clava Dine, en fantastisk taklampa i trä för kök och matbord. Se gärna också Glamorösa och eleganta lampor – perfekt för att skapa ett vackert intryck och Belysning för köket – Fina lampor för köket.