Hopp til innholdet

Barstol och barstol i cool vintage och retrostil

Många har en köksö eller köksbar med utsprång för enkel servering, frukost och lunch, och genom att byta ut barstolen och barstolen kan du enkelt ändra utseendet och stilen på köket för att få en mer autentisk och cool retro, vintagestil. Dessa vackra barstolar och barstolar i retro, gammaldags stil kommer inte bara att ge dig en bekväm sittplats, utan kommer också att bidra till att ge en dekorativ stil i hemmet och köket.

Bali från det danska designmärket Nordal har en stilren gammaldags look och är gjord av robusta delar av ångformad rotting. Dessa enkla men eleganta pallar är perfekta om du vill skapa en varm och naturskön atmosfär i ditt hem. Barstolarna har en elegant handvävd sits och ett högt ryggstöd med stor komfort.

Bali barstol från Nordal / Kitchentime.se

IDA är en härligt färgstark serie bekväma barstolar med hög ryggstöd dekorerad med 70- och 80-talets färgpalett som skapar ett stilrent och färgstarkt blickfång i köket. Barstolen har en bekväm sittställning och handpump så att du enkelt kan justera höjden.

IDA barstol / Homeroom.se

Porto från svenska Wikholm Form är en snygg hög barstol i retro gammaldags stil gjord av FSC-certifierat teakträ och konjaksbrun kohud.

Porto barkrakk / Kitchentime.se

Malibu är en gammaldags barstol i vintagestil med järnstomme och träplatta monterad på ett skruvstycke, perfekt om du vill ha en rustik möbel i köket.

Malibu barkrakk / Homeroom.se

Ge köksbaren och ön lite extra stil och elegans med dessa 70-talsinspirerade barstolar i mjuk och glansig sammet. Sits med tuftade detaljer som ger textur och struktur, samt metallram med fotstöd. Färgen på sammetstyget ändras beroende på ljuset och luggens riktning, vilket ger en levande, lyxig känsla.

Brooke barstol / Homeroom.se

EA från Nordal är en charmig möbelserie med enkla geometriska former som har hämtat mycket av sin inspiration från art-deco-stilen. Barstolarna är gjorda av gyllene metall och har en sits av flätat läder med mjuk sittställning.

EA från Nordal / Kitchentime.se

Upptäck fler idéer för vackra inredningar i hemmet, se bland annat Vägglampa för hall och entré – Vackre lampor för hall, Vackra hyllor till köket – För förvaring och inredning och Bänk för hall – Vackra bänkar och förvaringsbänkar för hall och entré