Hopp til innholdet

Spegel med Färgat Glas – En dekorativ blickfång

speil med glass i farger

En glasspegel med färgat glas skapar et otroligt vacker blickfång och passar lika bra in i vardagsrummet, sovrummet och hallen eller entrén. Hängande speglar i hemmet har många kända fördelar, inte bara fångar det vackra reflektioner av ljus och färg, utan det skapar också en känsla av att rummet verkar större. Och med dessa eleganta färgspeglar av glas får du alla fördelarna med speglar, samtidigt som du tillhandahåller ett extra dekorativt element.

Circum- serien från danska AYTM är en populär serie färgade glasspeglar i ett elegant modernt paket. Välj mellan flera färger på glaset, inklusive den rödaktiga «Rose» eller den bärnstensfärgade «Amber» -varianten.

Cirkum – AYTM / Nordicnest.se
Cirkum – AYTM / Nordicnest.se
Cirkum – AYTM / Nordicnest.se
Cirkum – AYTM / Nordicnest.se

Studio Roso av Fritz Hansen är ett verkligt unikt utbud av speglade och färgade glasspeglar som skapar en otroligt vacker look. Dessa så kallade regnbågsspeglar skapar unika och vackra reflektioner och ljusspel som kommer att vara ett nöje att studera.

Studio Roso – Fritz Hansen / Nordicnest.se

Studio Roso är gjord av ett spegelglas som har färgats på ett unikt sätt. Speglarna skapar oändlighet med nyanser som varierar beroende på ljuset i rummet och vinkeln från vilken spegeln ses.

Studio Roso – Fritz Hansen / Nordicnest.se
Studio Roso – Fritz Hansen / Nordicnest.se
Bar – 2 färgade speglar från Jotex.se

Erat från Lucie Kaas är ett par söta bordspeglar med färgat glas av antingen blått glas eller rosa glas. Det här är trevliga små speglar som du enkelt kan placera ovanpå en byrå eller skänk i hallen eller vardagsrummet .

Erat – Lucie Kaas / Glas och interiör

Mirage från Tivoli / Normann Copenhagen har en lekfull design där en klassisk spegel kombineras med färgat glas för att skapa en dekorativ kontrast. Mirage finns i tre varianter, ofta hängande ihop dem för att skapa en konstnärlig interaktion.

Miragespegel med färgade prickar / Nordicnest.se
Bandit från Zuiver – Kopparfärgad spegel / Unoliving.se

Walls från House doctor är en serie runda speglar som är designade i flera fina färger, inklusive mörkt glas, rosa eller gyllene.

Walls – House Doctor / Kitchentime.se
Walls – House Doctor / Kitchentime.se
Shimmer – Glas Italia /NordiskaGalleriet

Få vackrare inredningstips, se skänk och byrå för hall och vardagsrum , interiör för stugan eller dessa underbara massiva träbord.