Hopp til innholdet

Singapour – Vackra lampor i asiatisk och östlig stil

Singapour-kollektionen från det franska designhuset Market Set har hämtat inspiration från traditionell asiatisk arkitektur och design för att skapa dessa vackra lampor i autentisk österländsk och asiatisk stil. Dessa eleganta asiatiskt inspirerade lampor består av staplade lampskärmar som överlappar varandra i kontrasterande färger och naturmaterial, som linne, bambu och rotting.

Singapour från Market Set /Lamp24.se

Taklampan Singapour XXL är idealisk för dig som vill ha ett ordentligt blickfång i belysningen. Denna stora pendellampa har en vacker traditionell asiatisk-inspirerad design med koniska former och överlappande lampskärmar. Lampan kommer i tre olika färger som kan kombineras i ett större rum, eller över ett långbord. Men den kan också hänga ensam över ett runt bord.

Stora taklampor med asiatisk design /Lamp24.se

Det breda utbudet av lampor i olika storlekar, former och färger gör att du kan kombinera och placera lamporna efter varandra i ett hem eller café för att skapa ett stilrent helhetsintryck. Med sina livfulla färger och eleganta former kommer dessa Asien-inspirerade lampor att bidra till att skapa liv och vackert ljus i din inredningsstil.

Vackra asiatiskt inspirerade lampor /Lamp24.se
Dekorativa färger och östlig design /Lamp24.se
En livlig och färgstark belysning /Lamp24.se

Golv- och bordslampan i Singapour-serien är lätt att placera runt i hemmet. Lamporna har en mjuk färgpalett med rogivande och avslappnande färgval som via den tunna lampskärmen av linne och rotting sprider ett mjukt och varmt ljus i hela hemmet.

Asiatiskt inspirerad bordslampa som ger ett behagligt och mjukt ljus /Lamp24.se
Golvlampa med asiatisk lampskärm av linne, bambu och rotting /Lamp24.se

Få mer inspiration till lampor och belysning, se bland annat Mycket Fina Lampor i BambuPapperslampa och Rislampa i Modern & Traditionell Design eller Golvlampa för Vardagsrum – Idéer och inspiration till golvlampor som passar jättefint i vardagsrummet.