Hopp til innholdet

My Little Lamps från Seletti – Söta och dekorativa minihusbordslampor

Seletti är ett italienskt designhus som specialiserat sig på unika och fascinerande lampor som leker med former, färger och etablerade standarder. Selettis lampor har ofta en rolig och humoristisk vinkel, och passar extra bra för dig som gillar det knäppa och speciella i inredningen.

«My little» är en serie dekorativa lysande hus, landskap och gator, placerade inuti en rund glaskupol som är mycket lämplig för en dekorativ bakgrundsbelysning på en byrå, på fönsterbrädan eller som en dekorativ lampa på ett sidobord. Denna söta figurlampa avger ett mjukt och varmt ljus som skapar en mysig atmosfär i rummet.

Min lilla serie från Seletti / Lampemesteren.se

Med glaskupollampan «My little holiday» kan du drömma dig bort till varmare platser på en sydhavsö och låta det mysiga, varma ljuset från bungalowen lysa upp sängbordet eller vardagsrumsfönstret. Glaslampan har en intrikat och detaljerad dekoration med vit sand, turkosblått vatten, palmer, halmtak och sluttande träramar.

Söt minihus i glaskupol / Lampemesteren.se
Min lilla serie från Seletti / Lampemesteren.se

Min lilla granne är ett klassiskt amerikanskt lanthus med två våningar, täckt terrass, gräsmatta, cykeldäcksgunga och träd.Lampljuset kommer från huset och lyser ut genom fönstren när lampan är tänd. Den supersöta designen ger en hemtrevlig känsla och en trevlig atmosfär.

Dekorativt självlysande minihus i glaskupol / Lampemesteren.se

Se gärna även fler coola och söta lampor från Seletti, bland annat Lyssabel lampa i många färger | Linea från SelettiNya figurlampor från italienska SelettiBouche Cool Lampa in flask från Seletti eller Coola och sällsynta lampor.

Om du gillar spännande och unika lampor kanske du också gillar dessa antika lampor med själ och antik design eller kanske dessa Ikoniska italienska designlampor genom tiderna. Del 1: 1929-1969.