Hopp til innholdet

Coola Figurlampor från italienska Seletti

kjempefine dekor og figurlamper fra seletti

Det italienska designhuset Seletti är känt för sina kreativa figurlampor och har nyligen släppt ett antal nyheter. Här hittar du aplampor, fågelampor, även katt- och muslampor.

Dessa lampor är tänkta som en humoristisk vridning på belysning, men är också välgjorda i hög kvalitet med stor uppmärksamhet på detaljer och estetik. Till exempel kan lamporna användas i hallen och entrén, där en fågel kan sitta på avsatsen med en glödlampa i näbben – garanterat en festlig konversationsstart.

Figurlamporna kan också användas, till exempel på restauranger och hotell, som döljer festliga ljuspunkter dolda längs väggarna, upp till taket eller ibland mellan inredningen.

Monkey Figure Lights

Monkey from Seletti är en festlig och populär serie med apa kattlampor, med en blandning av vägglampor, takhängen och bordslampor.
Använd din fantasi och skapa ett festligt ljus! När allt kommer omkring, eftersom de är apor, kan de umgås var som helst.

Black Monkey Figure Lamp / Lampemesteren.se
Monkey Wall Lamp / Lampemesteren.se
Monkey Lamps / Lampemesteren.se

Bird – Fågelfigurlampa

Figurlampor som har formen av en fågel, mer specifikt en korp, är vackra, intelligenta och listiga djur kända för sina vallar.

Fåglarna i «Bird» -serien från Seletti hyllar dessa underbara fåglar och har skapat många olika versioner i olika sittställningar. Finns i svartvitt.

Bird- Fågellampor – Seletti / Lampemesteren.se
Bird – Fågellampor – Seletti / Lampemesteren.se

Jobby – Cat Figure Lamp

Jobby ser nästan lite läskig ut, men som de flesta katter är det verkligen en fridfull själ, han välkomnar dig med svansen högt upp och passar perfekt till de andra figurlamporna, kanske särskilt muslamporna? – Finns också i svartvitt fläckig version.

Jobby – Cat Figure Lamp / Lampemesteren.se

Mouse – musfigurlampa

En väldigt söt figurlampserie från Seletti. Vad är dock mer än en liten mus som håller en glödlampa egentligen?

Figuren lampor av möss kommer i promenader, stående och sittande positioner i grå och vit version. Dekorationslampor som är lätta att placera som passar perfekt in i hyllor, sidobord, sidobord och nattduksbord.

Mus – Mus Figurlampe / Lampemesteren
Mus – Mus Figurlampe / Lampemesteren

I guld & rosa

Muslamporna finns också i fantastiska färger som guld och rosa.

Mus – mus Guldfigur lampa / lampemesteren
Mus – Mus Rosa Figurlampe / Lampemesteren

Bananlampa

En rolig och dekorativ lampa som definitivt får sin del av uppmärksamheten. Lampan har formen av en banan, där den skalade bananskalan antingen kan vara traditionell och naturlig, eller gyllene och extra dekorativ. Banan kommer också som vägglampa.

Bananlampor – Seletti / Lampemesteren
Bananlampor – Seletti / Lampemesteren