Hopp til innholdet

Multi Lite – utsökta lampor från Gubi sedan 1972

Sedan Multi Lite designades första gången 1972 har denna utsökta lampa från Gubi prydde både hem, kaféer och fina restauranger med sin vackra ljus och underbara design.
Multi-Lite är en spännande lampa i vacker dansk design bestående av två halvcirklar som omger den centrala ljuskällan. Dessa halvcirklar kan flyttas runt för att skapa dekorativa former och ett vackert ljusspel.

Tanken bakom Multi-lite var att designern Louis Weisdorf ville ha en lampa som kunde ändra form och glida via några enkla grepp. Du kan justera / rotera lampan själv och därmed uppnå olika kombinationer, där ljuset kan peka i olika riktningar.
Sedan 1972 har Multi-lite varit en av de mest populära designlamporna från Gubi och finns idag i sju olika färgkombinationer med kontinuerliga detaljer i mässing och krom.

Multilite – Gubi /Nordicnest.se

Den nya Multi-Lite Matt svart är en helt svart multi-lite lampa med detaljer i gyllene mässing och matt svart yta. Denna underbara nya modell passar perfekt in i den moderna eller skandinaviska inredningsstilen och smälter in snyggt med svarta interiördetaljer, eller som ett kontrastelement till vita väggar.

Multilite matt sort – Gubi /Nordicnest.se
Multi-Light från Gubi /Nordicnest.se
Multi-lite svart /Nordicnest.se
Multi-lite pendel blå /Nordicnest.se

Multi-lite kommer till sin egen som en belysning och lampa över ett matbord. Lampan har ett tidlöst och stilfullt utseende som säkert kommer att locka gäster och besökares uppmärksamhet och underhållning.
Multi-lite passar också fint som belysning i vardagsrummet, helst hängande i vardagsrummet eller bredvid soffan som ett dekorativt – och justerbart humörljus.

Multilite – Gubi /Nordicnest.se

På bilden nedan kan du se några av de fina färgerna och materialet multi-lite finns i, du kan också se alla fantastiska former det är möjligt att skapa – helt enkelt genom att justera lampan för hand. Gubi Multi-Lite finns i sju olika färgvarianter, med krom- och mässingsdetaljer för alla modeller.

Gubi Multi-lite Gulvlampe /Nordicnest.se

Om du hänger multi-small över ett bord eller i ett hänge i vardagsrummet, kan du med fördel hänga lamporna i olika höjder och justera dem i olika former för att skapa en effektiv belysning.

Känn dig fri att hänga ihop dem /Nordicnest.se
Multi-lite skapar dekorativ belysning – även i entrén /Nordicnest.se
Multilite – Gubi /Nordicnest.se

Den vackra multi-small lampan från gubi kommer både som golvlampa, pendellampa och bordslampa. Var och en är bra för sig själv, men du kan kombinera lampor från samma designserie för att skapa en vacker röd tråd genom belysningen.

Multilite – Gubi /Nordicnest.se
Multi-lite i pastell och mässing /Nordicnest.se

Om du gillar lampor med stil och vacker design kan du också läsa om dessa lampor med ikonisk italiensk design, fina designlampor för kontoret eller hur man skapar bra belysning i vardagsrummet.