Hopp til innholdet

Lines från NJRD – Skapad för att bli älskad vid användning, inte bara för dekoration

Lines från svenska NJRD är en delikat serie av tallrikar, koppar och kannor i mjuka och moderna färger med en karaktäristisk design med nedsänkta dekorativa linjer och vinkelräta handtag. Serien hämtar inspiration från retro och klassiskt porslin, kompletterat med vinkelräta och moderna detaljer. Med färger inspirerade av den skandinaviska naturen passar linjerna in i både moderna och klassiska inredningsstilar.

Lines är designade för att användas i vardagen och för att vara bekväma. Tillverkad i slitstarkt vitro-porslin i en kombination av blank och matt yta som skapar fina kontraster och har karakteristiska nedsänkta linjer som ger porslinen en extra kant.

Lines från NJRD / Nordicnest.se
En serie porslin i flera färger – Lines från NJRD / Nordicnest.se

Bra för vardagsbruk – inte bara för dekoration

De bra kopparna i lines är tillverkade i slitstarkt vitroporslin, där ytan är blank på insidan, och matt och slät på utsidan. Detta skapar en stor kontrast, men gör också att kopparna och muggarna känns bra i handen och att dricka ur.

Storleken är lagom till en god caffè latte eller en mindre kopp bryggkaffe, men kan givetvis även användas till exempelvis te och varm choklad.

Kannor i snygg design med trädetaljer – Lines från NJRD/ Nordicnest.se

Bjud hem dina vänner på brunch eller kaffe och duka med denna tekanna tillsammans med till exempel muggar, tallrikar, sockerskålar och mjölkkannor i serien Lines. Serien kommer i olika lugna färger som går utmärkt att kombinera med varandra för en unik dukning. Inspirationen till färgerna är hämtad från den skandinaviska naturen.

Kommer i många mjuka färger – Lines från NJRD / Nordicnest.se
Karakteristiska nedsänkta linjer – Lines från NJRD / Nordicnest.se

Tallrikarna är gjorda av slitstarkt vitro-porslin med en slitstark design som passar lika bra till vardags som för mer speciella tillfällen. Låt dessa snygga tallrikar, designade av designerduon Bernadotte & Kylber, bli en naturlig del av dukningen i framtiden.

Eleganta koppar med matt yta – Lines från NJRD / Nordicnest.se

Läs gärna mer om Vackra dekorativa och trådlösa lampor som du kan bära runt i inredningen, Snygga metalltrådshyllor för kök, badrum och vardagsrum. Panton-tråd från Montana och Vackra hyllor till köket – För förvaring och inredning.