Hopp til innholdet

Kotte lampa i trä från Svenske Olsson & Jensen

konglelamper i tre

Ta med naturen i hemmet med dessa vackra trälampor. Svenska Olsson & Jensen har designat dessa vackra trälampor i form av en kotte.

Kottelamporna består av många tunna björkplattor som skapar en vacker, bländfri belysning som passar lika bra in i stugan som hemmet, eller som en dekorativ belysning på ett kafé eller restaurang.

En trälampa passar fint in i både en stuga och ett hem, där den varma värmen och det vackra trämönstret skapar en trevlig atmosfär. Lampserien Tall har en elegant, stilren design med överlappande fanerplattor som ger ett varmt ljus och framhäver trämönstret.

Tall – Trälampa i modern stil / Jotex.se
Tall – Trälampa i modern stil / Jotex.se

Charmig kottelampa i trä – Från Svenske Olsson & Jensen kommer denna vackra kottelampan i naturligt trä. Lampan består av tunna ark av björkfanér, lagrade ovanpå varandra i form av en kotte. Denna lampa är utmärkt om du vill använda naturliga material i interiörer och belysning.

Denna trälampa skapar ett mysigt och charmigt ljus som fokuseras främst nedåt, men det avger också små ljusstrålar genom de tunna fanerplattorna i lampan.

Kottelampa i trä från Olsson & Jensen / Calixter.se

Kottelampa i brun & natur

Kottlamporna i trä består av dussintals små, tunna ark av björkfanér. Dessa tunna plattor omger ljuskällan, men släpper också försiktigt lite ljus själva och utsätter det vackra trämönstret i varje björkplatta.

Kottelamporna finns i två versioner, en i mörkfärgat trä och en annan i ljus natur.

Svenska Olsson & Jensen är ett företag som specialiserat sig på vintage och produkter av något annorlunda karaktär, som dessa trälampor med en kotteform verkligen är.

Konlampan i trä från Olsson och Jensen finns i färgerna brun, ljus och svart.

Läs mer om dekorativ och vacker belysning i vardagsrummet eller se fler fantastiska hänglampor för hemmet och lampor med arm.