Hopp til innholdet

Kotte lampa i trä från Svenske Olsson & Jensen

konglelamper i tre

Ta med naturen i hemmet med dessa vackra trälampor. Svenska Olsson & Jensen har designat dessa vackra trälampor i form av en kotte.

Kottelamporna består av många tunna björkplattor som skapar en vacker, bländfri belysning som passar lika bra in i stugan som hemmet, eller som en dekorativ belysning på ett kafé eller restaurang.

Charmig kottelampa i trä – Från Svenske Olsson & Jensen kommer denna vackra kottelampan i naturligt trä. Lampan består av tunna ark av björkfanér, lagrade ovanpå varandra i form av en kotte. Denna lampa är utmärkt om du vill använda naturliga material i interiörer och belysning.

Denna trälampa skapar ett mysigt och charmigt ljus som fokuseras främst nedåt, men det avger också små ljusstrålar genom de tunna fanerplattorna i lampan.

Kottelampa i trä från Olsson & Jensen / Calixter.se

Kottelampa i brun & natur

Kottlamporna i trä består av dussintals små, tunna ark av björkfanér. Dessa tunna plattor omger ljuskällan, men släpper också försiktigt lite ljus själva och utsätter det vackra trämönstret i varje björkplatta.

Kottelamporna finns i två versioner, en i mörkfärgat trä och en annan i ljus natur.

Svenska Olsson & Jensen är ett företag som specialiserat sig på vintage och produkter av något annorlunda karaktär, som dessa trälampor med en kotteform verkligen är.

Konlampan i trä från Olsson och Jensen finns i färgerna brun, ljus och svart.

Läs mer om dekorativ och vacker belysning i vardagsrummet eller se fler fantastiska hänglampor för hemmet och lampor med arm.